Ιδανικό φινάλε η ΑΣΑ!

Καλύτερο τέλος στις εντός έδρας υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν θα μπορούσε να δώσει. Έπειτα από ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων η θεσσαλική ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες και, μάλιστα, με την πιο παραγωγική εντός έδρας νίκη (3-1) απέναντι στον Παναιγιάλειο. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν διπλό στόχο κόντρα στη «μαύρη θύελλα». Ο πρωταρχικός ήταν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις και ο δευτερεύων να ικανοποιήσουν το κοινό τους στην τελευταία εντός έδρας εμφάνιση. Και το πέτυχαν με ανατροπή.

Η ομάδα του Αιγίου προηγήθηκε μόλις στο 1ο λεπτό με τον Σκαρτσίλα, αλλά το γκολ αυτό όχι μόνο δεν «έκοψε» τα πόδια των γηπεδούχων, αλλά στο μισάωρο αυτοί ήδη προηγούνταν! Συγκεκριμένα, στο 11′ ο Μαυριάς με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και στο 25′ έπειτα από μπαλιά του Μπλέντι ο Γκόλιας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση.

Οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο έψαξαν ένα τρίτο γκολ και το πέτυχαν στο 64′ με τον Τσιλούλη. Έτσι, με την επικράτηση αυτή η ΑΣΑ «κλειδώνει» την παραμονή στην κατηγορία, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς όπως ο γκολκίπερ, Τσάπαλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 3-1
Σκόρερ: 11′ Μαυριάς, 25′ Γκόλιας, 64′ Τσιλούλης – 1′ Σκαρτσίλας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος (82′ Γεωργατζάς), Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Μπλέντι, Μαυριάς, Τσιλούλης (70′ Κοντός), Τζέκος, Μπιτέλης, Τσούκαλος (55′ Υφαντής).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Τσάπαλος, Σανδραβέλης (60′ Μπουρλάκης), Κρισμάρεβιτς, Ζαχαρόπουλος (78′ Γκουτσίδης), Γκοτσούλιας, Λινάρδος, Ρέλλας, Ζουνίνιο (46′ Γκατσέσα), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)
Βοηθοί: Νατσιούλας (Λάρισας), Παπαδάκης (Ημαθίας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις