Καλλιθέα – Ολυμπιακός Β’: Αποχώρησαν οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρόμενοι για τη διαιτησία (vids)

Το 2ο μέρος στην αναμέτρηση της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό Β’ δεν έγινε ποτέ, αφού οι βασικοί παίκτες των Πειραιωτών δεν βγήκαν από τα αποδυτήρια, ενώ οι αναπληρωματικοί αποχώρησαν από το χορτάρι.

Η αναμέτρηση της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό Β’ για την 7η αγωνιστική στο 2ο όμιλο της Super League 2 βρισκόταν στην ανάπαυλα, όμως το 2ο μέρος δεν ξεκίνησε ποτέ

Οι παίκτες των γηπεδούχων βρίσκονταν στο χορτάρι του “Γρηγόρης Λαμπράκης”, όπως και οι αναπληρωματικοί των Πειραιωτών, όμως οι βασικοί παρέμεναν στα αποδυτήρια. Ο Γιάννης Μανιάτης βγήκε από τα αποδυτήρια και έκανε νόημα στους αναπληρωματικούς παίκτες να αποχωρήσουν από το χορτάρι, όπερ και εγένετο.

Ο πρώτος βοηθός διαιτητή πήγε στα αποδυτήρια για να ενημερωθεί για το τι συνέβη και επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν, ο διαιτητής περίμενε πέντε λεπτά, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, μέχρι να αποχωρήσει κι ο ίδιος με τους βοηθούς του από το γήπεδο, με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά.

 

Οι ερυθρόλευκοι φέρονται να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία της αναμέτρησης, θεωρώντας ότι ένα γκολ της Athens Kallithea δεν έπρεπε να μετρήσει και ένα γκολ του Ευαγγέλου του Ολυμπιακού έπρεπε να μετρήσει.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις