Πανιώνιος: “Οδύσσεια” στην Σκόπελο

Η διοίκηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την οδύσσεια που υπέστη στη χθεσινή αναμέτρηση που έγινε στη Σκόπελο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΠΘ.

Η ανακοίνωση:

Η αποστολή του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας ταξίδεψε χθες αυθημερόν για την Σκόπελο όπου αντιμετώπισε την τοπική ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ΕΠΣΘ. Το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο για τις 7:30 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου και η αποστολή της ομάδας μας έφθασε στο νησί των Βορείων Σποράδων στις 11:30 το πρωί ώρα έναρξης του αγώνα!!!

Παίκτες, τεχνική ηγεσία και αντιπροσωπεία της διοίκησης πέρασαν μία οδύσσεια και μεγάλη ταλαιπωρία, ώστε με ταξί από το λιμάνι της Σκοπέλου να φθάσουν στο γήπεδο του νησιού.

Δυστυχώς οι ποδοσφαιριστές δεν πραγματοποίησαν το καθιερωμένο ζέσταμα και μετά από μία σκληρή δοκιμασία ο αγώνας ξεκίνησε μετά κόπων και βασάνων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο,όμως αυτό δεν μειώνει την δίκαιη νίκη της αντίπαλης ομάδας και τους δίνουμε συγχαρητήρια.

Από την άλλη πλευρά θα θέλαμε να επισημάνουμε με όλο τον σεβασμό προς το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣΘ στο οποίο σαφώς αναγνωρίζουμε τις υπέρτατες προσπάθειες που καταβάλει ,ώστε να λυθούν πολλά προβλήματα που ταλανίζουν τον παλμό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, να σταθεί στο πλευρό όλων των ομάδων και να αναγνωριστούν οι κόποι των παραγόντων που ματώνουν οικονομικά για να διατηρήσουν ”ζωντανές” τις ομάδες τους!!!

Τέλος, ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο και οι στόχοι όλων των ερασιτεχνικών σωματείων να επιτευχθούν!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις