Ούτε την Παναχαϊκή ο Απόλλων

Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό, απέσπασε στην Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα η Παναχαϊκή, παρα τις όποιες αγωνιστικές ελλείψεις της. Στα του αγώνα ο Απόλλωνας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι από τους Αχαιούς και σε δύο περιπτώσεις έφτασε μεν κοντά στο γκολ, εν τούτοις όμως δεν κατάφερε να το πετύχει.

Αρχικά στο 10΄ με το σουτ του Τζιώρα να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Στρέζο και εν συνεχεία στο 12′, όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η κεφαλιά του Στεργίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Από το 20΄ και έπειτα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνέχισε μεν να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει καταφέρει να τον μετουσιώσει σε κάποιο γκολ, ενδεικτικό της πολύ καλής αμυντικής τακτικής των «κοκκινόμαυρων», με συνέπεια το υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε ο Απόλλωνας στο πρώτο ημίχρονο, το κατάφερε η Παναχαϊκή στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54΄ με τον Σαμπατάκο.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοση του, και κατάφερε στο 62΄ να φέρει το ματς στα ίσα χάρη σε κεφαλιά του Μπουντόπουλου. Στο 70΄ οι Αχαιοί έφτασαν κοντά στο 1-2, το σουτ όμως του Χαρτσιά πέρασε λίγο έξω από την εστία του Αποστολίδη. Η απάντηση από πλευράς «κυανόλευκων», ήρθε στο 83΄ με το τακουνάκι του Τζιώρα να απομακρύνεται πάνω στην γραμμή από τον Τρίγκα, με το υπάρχον αποτέλεσμα να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Αποστολίδης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Φατιόν, Ρουσάκης, Βάντερσον, Παρπέξ, Τζιώρας, Σουνάς (54′ Μπουντόπουλος), Στεργίδης (48′ Καμαρά).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλιάς Φυντάνης): Στρέζος, Χούσα, Ασίγκμπα, Σαμπατάκος (88′ Γ. Λαμπρόπουλος), Λαμπρόπουλος Ι. (9′ Πέδρο – 32′ Τρίγκας), Πινδώνης, Ρουμπάτος, Μουκίδης, Χαρτσίας, Βορύλλας, Μητρόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις