Θεοδοσιάδης: Να νικήσουμε την Ελασσόνα και να ανασυνταχθούμε

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε μόνο ένα βαθμό από το παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου εκτός έδρας και πλέον, η νίκη για τους «ερυθρόλευκους» είναι μονόδρομος στο αυριανό παιχνίδι με την Ελασσόνα στη Νεάπολη, το τελευταίο μέσα στο 2022.

Μετά από έξι παιχνίδια ο Ολυμπιακός βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, στη 10η θέση, έχοντας μόλις έξι βαθμούς, με μόλις μία νίκη, χάνοντας πολλούς πόντους, λόγω ατομικών λαθών στην άμυνα σε καθοριστικά σημεία του αγώνα, αλλά και εξαιτίας της δυσκολίας που υπάρχει στο να φτάσει η ομάδα στο γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, καθώς αξίζουν να βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, βάσει της εικόνας που παρουσιάζουν μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 και στην εκπομπή «Στο Πέταλο», εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες από την αρχή της χρονιάς και εξέφρασε την πίστη για νίκη στο αυριανό παιχνίδι με την Ελασσόνα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος η ομάδα κάνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια. Σε όλα αυτά τα ματς οι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και να έχουν και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος κι αυτό που πληρώνουμε μέχρι στιγμής, όσον αφορά τα αποτελέσματα, είναι η ατομική αδράνεια σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού, τα οποία δεν προδικάζουν ότι μπορεί να κινδυνεύει η ομάδα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργείται μία ψυχολογική πίεση. Το σημαντικό για μένα είναι, ότι η ομάδα δείχνει πως διαθέτει ψυχικά αποθέματα, έχει χαρακτήρα, αρχίζει και αποκτά προσωπικότητα και όπως προανέφερα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όπως έγινε και το περασμένο Σάββατο στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε τον πλήρη έλεγχο, αλλά, δυστυχώς, και πάλι σε κάποιες στιγμές αδράνειας βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός σε όλα τα ματς έχει τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και θα πρέπει να πω, ότι όλες οι ομάδες διαθέτουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές για την κατηγορία. Περιμένουν τον Ολυμπιακό στο μισό γήπεδο και αντιλαμβάνεστε, πως όταν οι χώροι κλείνουν, αυτό από μόνο του δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς. Είμαστε μία ομάδα, η οποία θέλει 90 λεπτά να κάνει επιθετική άμυνα, κάτι που έχει φανεί και στα έξι παιχνίδια. Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε και πιστεύω τα αποτελέσματα σιγά-σιγά θα έρθουν. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα σερί νικών, έτσι ώστε να αποκτήσουν οι ποδοσφαιριστές ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση Το αξίζουν πραγματικά, γιατί έχουν δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα από την έναρξη της προετοιμασίας και παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα πάρει μέσα στο γήπεδο αυτό που αξίζει».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ελασσόνα και πώς το αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» τόνισε: «Η Ελασσόνα είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα για το επίπεδο της κατηγορίας. Μία έμπειρη ομάδα, που έχει ένα κορμό παικτών που τα τελευταία χρόνια παίζουν στην Γ’ Εθνική και γνωρίζουν τα χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας. Από κει και πέρα εμείς δεν στεκόμαστε στον αντίπαλο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο παιχνίδι της Τετάρτης, να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό, έτσι ώστε στο τέλος του παιχνιδιού να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς και από κει και πέρα θα υπάρχει το διάστημα της διακοπής, όπου εκεί θα προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε, να ανασυνταχθούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2023».

Για το αν θα γίνει προσπάθεια από τον Ολυμπιακό να ενισχυθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ανάφερε: «Είμαστε στην κατεύθυνση της ενίσχυσης της ομάδας. Γίνονται ενέργειες, υπάρχουν κάποια πράγματα στην άκρη του μυαλού μας, αλλά αυτό που προέχει είναι το παιχνίδι της Τετάρτης. Από εκεί και πέρα τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση της ομάδας».

Όσον αφορά την προετοιμασία για το παιχνίδι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε: «Ο Θάνος Κυρίτσης ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση τις τελευταίες μέρες και γι’ αυτό τον λόγο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Έχει μπει ήδη στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων και είναι διαθέσιμος για το ματς με την Ελασσόνα. Θα απουσιάσει ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Είναι πολύ θετικό για τον Αλέξανδρο που βρίσκει τον τρόπο και σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια. Αυτό το γεγονός θα του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη, έτσι ώστε να είναι πιο κοντά στο γκολ και να δίνει βαθμούς στην ομάδα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις