Έγινε η καταγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα στην ΟΥΕΦΑ

Η απόφαση είχε ληφθεί εδώ και καιρό και το μόνο που απέμενε ήταν να γίνει η τελική κίνηση από την πλευρά του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που τελικά συνέβη τη Μεγάλη Τετάρτη (27/4). Οι Ηπειρώτες έκαναν τελικά την καταγγελία στην ΟΥΕΦΑ για τον Πανιώνιο ζητώντας να μην ισχύσει η άδεια που του έχει δοθεί και να παίξουν εκείνοι στη θέση του…

…στα πλέι οφ.
Περιμέναν πρώτα την έκβαση του ημιτελικού ανάμεσα σε Ατρόμητο και ΑΕΚ και μία ημέρα αργότερα από τον αποκλεισμό των Περιστεριωτών έτρεξαν τις διαδικασίες.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε πει πως η ΠΑΕ από την πλευρά της θα κάνει κάθε δυνατή ενέργεια και τήρησε το λόγο του. Μένει να φανεί αν θα παρέμβει πλέον η ΟΥΕΦΑ.
Από εκεί και πέρα, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ο Γιάννης Πετράκης παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό που θα ήθελε. Δεν έχουν ενημερωθεί οι παίκτες μέχρι πότε θα προπονούνται, καθώς υπάρχει η ελπίδα ξαφνικά η ομάδα να αγωνιστεί στα πλέι οφ.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη Μεγάλη Πέμπτη (28/4) θα προπονηθούν για τελευταία φορά αυτή την εβδομάδα και στη συνέχεια θα απολαύσουν τις γιορτές με τους δικούς τους ανθρώπους. Η άδεια, πάντως, θα είναι ολιγοήμερη και πιθανότατα οι ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν τη Δεύτερα του Πάσχα (2/5), κάτι που θα ξεκαθαριστεί σήμερα Μ. Πέμπτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις