Καταγγελία Κύζα: «Πριν το Ατρόμητος-ΑΕΚ με πήρε κάποιος “Μελισσανίδης”»

Ο ρέφερι του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ Ατρόμητου και ΑΕΚ, Γιώργος Κύζας, απέστειλε την Μ. Τετάρτη έγγραφη αναφορά στην ΚΕΔ για να εξιστορήσει τι συνέβη το πρωινό πριν τον συγκεκριμένο αγώνα. Όπως παρουσιάζει στην εφημερίδα «Goal» ο Βαγγέλης Μπραουδάκης στην επιστολή του ο διεθνής διαιτητής…

…αναφέρει πως δέχθηκε κλήση από σταθερό τηλέφωνο, με τον άνθρωπο στην άλλη άκρη της γραμμής να του συστήνεται ως «Δημήτρης Μελισσανίδης» λέγοντάς του πως γνωρίζει ότι είναι καλός διαιτητής και επίσης ξέρει με ποιον τρόπο έγινε διεθνής ρέφερι όπως και με ποιους συναναστρέφεται.
Ο Κύζας του απάντησε πως δεν γνωρίζει αν όντως είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ μαζί του και τον ρώτησε τι εννοεί με τις τελευταίες του ατάκες.
Ο φερόμενος ως Μελισσανίδης του είπε πως το μόνο που θέλει είναι να σφυρίξει 50-50 στον αγώνα που ακολουθούσε και επειδή θα αλλάξουν όλα στη διαιτησία σε λίγες ημέρες, αν ήθελε να παραμείνει διαιτητής τότε θα έπρεπε να το αποδείξει με μία δίκαιη διαιτησία στον ημιτελικό.
Μετά την συνομιλία, η οποία κράτησε για περίπου 5 λεπτά, ο Κύζας ενημέρωσε τον Φραγκίσκο Σωμαρακάκη της ΚΕΔ προκειμένου εκείνος με την σειρά του να ενημερώσει τα στελέχη της ΕΠΟ.
Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα ο αριθμός από τον οποίο δέχθηκε την κλήση ο ρέφερι δεν παραπέμπει σε γνωστούς εταιρειών, γραφείων ή προσώπων που να σχετίζονται με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις