Κυριακίδης: “Ως το τέλος για τον στόχο μας”

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του και τον νέο προπονητή, μίλησε ο Παύλος Κυριακίδης, στο nikifc.gr. Ο έμπειρος μέσος της Νίκης τόνισε πως η Νίκη θα διεκδικήσει την άνοδο μέχρι το τέλος.

Η δήλωση του Παύλου Κυριακίδη στο nikifc.gr:

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ ήταν κομβικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε, μ’ αυτό το σερί των τριών νικών, βρεθήκαμε πάλι στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας, εκεί που ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε για να διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος το στόχο μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε ότι το ματς το πήρε αυτός που το ήθελε περισσότερο.

Παίξαμε κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, με ποιότητα, που μέχρι το μεταξύ μας ματς ήταν αήττητος. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, δείξαμε πάθος και θέληση. Νομίζω ότι μετά τα πρώτα 5-10 λεπτά του ματς, κυριαρχήσαμε και δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο το ματς και γι’ αυτό το πήραμε.

Τώρα έχουμε μπροστά μας κάποιες μέρες να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια μάς περιμένει πολλή δουλειά και με το νέο προπονητή ώστε να μας περάσει κάποια πράγματα που θέλει. Θα έχει χρόνο κι αυτός να περάσει τη φιλοσοφία που θέλει στη ομάδα. Πιστεύω ότι με το νέο έτος, η ομάδα που βρίσκει ήδη τα πατήματά της, θα είναι ακόμα καλύτερα. Όπως είπα θα διεκδικήσουμε ως το τέλος το στόχο μας, όντας στη θέση που οδηγεί στην άνοδο.

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σ’ όλο τον κόσμο και στον κόσμο της ΝΙΚΗΣ τον ευχαριστουμε που ήταν για άλλη μια φορά στο πλευρό μας. Θέλουμε να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο, να μας στηρίξουν, γιατί αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες και το έχει δείξει. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και τους θέλουμε όσο πιο κοντά μας γίνεται.

Καλά Χριστούγεννα κι η γέννηση του Ιησού Χριστού να φέρει υγεία και ευτυχία σ’ όλες τις οικογένειες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις