Σοκ στον Θεσπρωτό: Αποχωρεί για λόγους υγείας ο πρόεδρος της ΠΑΕ

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις στον Θεσπρωτό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Τσιάπος έκανε γνωστό ότι αποχωρεί για λόγους υγείας και ανακοίνωσε:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Θεσπρωτού, η σημερινή ημέρα της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης διαδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας, της γέννησης! Εκ μέρους της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μας, προς όλους, για την αγάπη, ευτυχία και υγεία.

Τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνω εκ μέρους πολλών συνεργατών μου την αγάπη, συμπαράσταση, έναν καλό λόγο, αλλά όχι το υπέρτατο αγαθό της υγείας. Για τον λόγο αυτό, έπειτα από την καθοδήγηση των προσωπικών μου ιατρών, παίρνω οδυνηρή για μένα απόφαση, να ανακοινώνω την αποχή μου από όλες τις δραστηριότητες της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός.

Ταξιδέψαμε μαζί σε ένα όνειρο για αρκετό διάστημα, και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαι συντετριμμένος που δεν μπορώ καθαρά για λόγους υγείας να το συνεχίσουμε. Κάτω από αυτές τις συνθήκες νοιώθω την ηθική τουλάχιστον ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν και πίστεψαν στο ταξίδι αυτό.

Ευχαριστώ τον κ. Αραμπατζάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, στην ανιδιοτελή κατάθεση ψυχής για την ανάδειξη του Θεσπρωτού. Ευχαριστώ τον αγαπητό σε όλο το Πανελλήνιο προπονητή της ομάδας μας κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα, όπου από την πρώτη στιγμή έβαλε πλάτη στην προσπάθειά μας, μας δίδαξε !

Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες, τεχνικούς διευθυντές, μέλη του Δ.Σ. , εθελοντές, ανθρώπους που πρόσφεραν χωρίς την παραμικρή προβολή ή αμοιβή. Ευχαριστώ τους κοινωνικούς φορείς, την Δημόσια διοίκηση του Νομού μας, τους αιρετούς και μη , όπου ο καθένας έκανε το καλύτερο δυνατό στηρίζοντας την προσπάθειά μας.

Ευχαριστώ την Superlegaue 2 για την εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Κλείνοντας το μεγαλύτερο ευχαριστώ το καταθέτω στην οικογένειά μου, στην σύζυγο και συνοδοιπόρο ζωής».

Σας ευχαριστώ
Νίκος Τσιάπος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις