«Όλοι μαζί στον Βόλο»

Σε ενημέρωση για την διάθεση των εισιτηρίων στο εκτός έδρας ματς με τον Βόλο προέβη η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μεταξύ άλλων, η Ένωση εφιστά την προσοχή στους οπαδούς της, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην “OPAP Arena”.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (28/12) στις 19:30.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας χρόνια πολλά με υγεία.

Η ομάδα μας κλείνει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2022 με την αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (28/12, 19.30). Είναι ένα ματς πολύ κρίσιμο για τους στόχους της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων της ΑΕΚ στον Βόλο δεν επιτρέπεται, όμως μεμονωμένα υπάρχει η δυνατότητα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του έχουν απόλυτη ανάγκη την στήριξη του κόσμου της ομάδας σε αυτό το δύσκολο και κρίσιμο ματς. Όλοι μαζί προχωράμε από την αρχή της σεζόν, όλοι μαζί θα πάμε για τη νίκη και στον Βόλο!

Για τις ανάγκες των φιλάθλων μας που μεμονωμένα θα μετακινηθούν την Τετάρτη στον Βόλο, έχουν εξασφαλιστεί εισιτήρια. Ένα μέρος από αυτά διατίθεται μέσω των Συνδέσμων, όμως υπάρχουν κι άλλα εισιτήρια που θα διατεθούν προς πώληση την Τρίτη και την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, για την αναμέτρηση Βόλος – ΑΕΚ θα πωλούνται εισιτήρια των 20 ευρώ στο ξενοδοχείο «Park Hotel» (Δεληγεώργη 2, Βόλος), την Τρίτη από τις 17.00 μέχρι τις 21.00 και την Τετάρτη από 10.00 μέχρι 16.00.

Φίλοι της ΑΕΚ, περιμένουμε την ενεργή σας στήριξη για μια ακόμη φορά φέτος και παράλληλα σας καλούμε να προστατεύσετε με κάθε τρόπο την ομάδα με την συμπεριφορά σας το βράδυ της Τετάρτης.

Θυμίζουμε πως το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στην «ΟPAP Arena – Αγιά Σοφιά», είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου. Πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ κι εκεί!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις