Στο 2ο τουρνουά Ν.Ε.Λ η Νίκη

Στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Ν.Ε.Λ. που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας θα συμμετάσχει το αντίστοιχο τμήμα του Συλλόγου. Να σημειώσουμε πως στο τουρνουά συμμετέχουν παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου όπως η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ. Η σχετική ανακοίνωση:

“Ξεχωριστή τιμή αποτελεί για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου η συμμετοχή της στο 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Ν.Ε.Λ. που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Μαΐου στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας.

Το γεγονός ότι στην διοργάνωση θα συμμετέχουν εκτός από τις δύο ομάδες της Λάρισας, την διοργανώτρια Ν.Ε.Λ. και τον Ν.Ο.Λ., ομάδες ιστορικές, καταξιωμένες στον χώρο της υδατοσφαίρισης και σταθερά πρωταγωνίστριες σε όλες τις διοργανώσεις, όπως είναι η Βουλιαγμένη και ο ΠΑΟΚ, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη ότι η ομάδα της Νίκης έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό brand name και στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

13055850 1001022723268890 1667662092688965104 o

Η διοργάνωση αφορά ομάδες μίνι παίδων (γεν. 2003 και μικρότεροι), κατηγόρια στην οποία η ομάδα της Νίκης θα ριχτεί στην μάχη το τριήμερο 13-15 Μαΐου και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, αλλά και προ μίνι U-11, την ομάδα δηλαδή που στα τέλη Ιουλίου θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης HaBaWaBa, σε μια κίνηση πρωτοποριακή για τα δεδομένα της βολιώτικης υδατοσφαίρισης.

Αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι 2ο τουρνουά υδατοσφαίρισης Ν.Ε.Λ. θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να ευχαριστήσει την Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας για την πρόσκληση αλλά και να την συγχαρεί καθώς κινήσεις σαν και αύτη συντελούν στην ανάπτυξη του αθλήματος.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις