ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή Θ. Ανδρουτσόπουλο

Η επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ Διοίκησης Παγασητικού και του προπονητή Θ. Ανδρουτσόπουλου, που είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ, οδήγησε τις δυο πλευρές στην επέκταση της συνεργασίας τους και για την επόμενη χρονιά, οπότε οι απαιτήσεις θα είναι ακόμη μεγαλύτερες…

Στόχος, πλέον, είναι να καθιερωθει η ομάδα  και να υπολογίζεται από κάθε αντίπαλο.
Αμέσως μετά την ανανέωση, με την ομάδα που επιτυχημένα οδήγησε την φετινή χρονιά, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε αποκλειστικά στο «goalpost.gr»
«Ευχαριστώ τον πρόεδρο Δημήτρη Ρηγίνο και το υπόλοιπο ΔΣ του Παγασητικού για την απόλυτη εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο μου, με την άμεση πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μας για τη νέα χρόνια.
Το καλοκαίρι που ανέλαβα το Σύλλογο βάλαμε ένα στόχο ξεκάθαρο. Να δημιουργήσουμε έναν Παγασητικό με μια ιδιαίτερη δυναμική και να τον επαναφέρουμε στη μεγάλη κατηγορία. Ο στόχος επιτεύχθηκε γιατί το τρίπτυχο διοίκηση, παίκτες, προπονητής, δούλεψε αρμονικά.
Στόχος για τη νέα χρονιά είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα, η οποία θα κερδίσει το σεβασμό που της αρμόζει και στην Α’ κατηγορία.
Συνεχίζουμε τη φετινή προσπάθεια για να κλείσουμε τη χρονιά με συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και πέτυχαν την πολυπόθητη άνοδο…»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις