«Η Εύα Καϊλή ωχριά μπροστά στον Πουλικίδη»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης ισχυρίστηκε ότι η Εύα Καϊλή είναι… αστεία μπροστά στον διαιτητή Πουλικίδη.

Εκ των πρωταγωνιστών του ΔΣ της Τετάρτης (28/12) στη Super League 2 ήταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης. Ο μεγαλομέτοχος των Βυσσινί ήταν εκτός εαυτού με τη διαιτησία του Πουλικίδη στις Σέρρες και έφτασε να τον παρομοιάσει με την… Εύα Καϊλή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Νταβέλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι ποδόσφαιρο αυτή η αλητεία; Μιλάμε για τη χειρότερη διαιτησία των τελευταίων δεκαετιών, ένα οργανωμένο έγκλημα. Θέλω να προστατεύσω την επένδυσή μου. Έχω βάλει 3 εκατ. ευρώ σε έξι μήνες. Κι εδώ να ήταν ο Καζίας τα ίδια θα έλεγα. Η Εύα Καϊλή ωχριά μπροστά στον Πουλικίδη. Είναι αστεία μπροστά του!

Απαιτούμε να πάρει σοβαρές πρωτοβουλίες η λίγκα και να συσταθεί εδώ και τώρα επιτροπή διαιτησίας που θα ασχοληθεί με όλα τα «εγκλήματα». Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει κατακρεουργηθεί από τις οργανωμένες παράγκες. Θα ψάξουμε σε βάθος πώς κάποιοι παρίες βρίσκουν πόρους για να κάνουν ή να δηλώνουν αυτά που θέλουν να κάνουν.

Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε νόμιμο μέσο είτε νομικό, είτε θεσμικό, είτε πολιτικό. Με όρους πολιτικής και ατομικής ζημίας εμείς δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το αίσχος. Προειδοποίησα την ΚΕΔ πριν τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό και με «έγραψαν» κανονικά. Θα φέρουμε στη λίγκα επίσημη καταγγελία για τον «εγκληματία» Πουλικίδη. Θα τον πάμε στον αθλητικό εισαγγελέα. Από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις