Χαμός στην ΕΕ της ΕΠΟ: «Απόντες» Φιλιππούσης και 8 σύμβουλοι για να αδειάσουν Μπαλτάκο!

Αλυσιδωτές εξελίξεις στην ΕΠΟ με 8 συμβούλους και τον CEO Φιλιππούση να απέχουν ομαδικά από την Εκτελεστική με στόχο να τραβήξουν το χαλί από τον Μπαλτάκο.

Σε… άλλο επίπεδο έχει περάσει πλέον ο εσωτερικός “πόλεμος” που επικρατεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το βέβαιο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις.

Στο Πάρκο Γουδή συμβαίνουν πρωτοφανή σκηνικά, με οχτώ συμβούλους να αρνούνται να παραστούν στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Κάτι βέβαια, που προφανώς συνέβη κατόπιν εντολής του CEO της Ομοσπονδίας, Ιάκωβου Φιλιππούση κι ο σκοπός γι’ αυτή την κίνηση δεν ήταν άλλος από το να τινάξουν τη συνεδρίαση στον αέρα.

Συγκεκριμένα, ήθελαν να μην υπάρξει απαρτία της Εκτελεστικής Επιτροπής, ώστε να τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Τάκη Μπαλτάκου.

Παρά ταύτα, η παρουσία επτά συμβούλων, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δημιούργησε την απαραίτητη απαρτία κι έτσι το σχέδιο κατά του ισχυρού άνδρα της Ομοσπονδίας, τινάχτηκε στον αέρα.

Σε ό,τι αφορά τους οχτώ συμβούλους που απουσίαζαν είναι οι εξής:

1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ- Αναπληρωτής Πρόεδρος, ΕΠΣ Αθηνών
2. ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΤΖΑΦΕΡΗΣ- Ταμίας, ΕΠΣ Δυτικής Αττικης
3. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αθηνών
4. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας
5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ- Μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Δωδεκανήσου
6. ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΑΝΙΗΛ- μέλος ΕΕ, ΕΠΣ Αχαΐας
7. ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ- Πρόεδρος SL2
8. ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- μέλος ΕΕ, προερχόμενος από SL1, μέλος ΔΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις