Παραμένει εξάδα ο Βόλος, αλλά χρειάζεται προσοχή

Μετά και την ολοκλήρωση της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος με 25 βαθμούς ισοβαθμεί με τον Άρη, με τις δύο ομάδες να είναι στην εξάδα, έχοντας διαφορά έξι βαθμών από τον Ατρόμητο που ακολουθεί στην 7η θέση. Ο Άρης, πάντως, ήταν από τους κερδισμένους της αγωνιστικής, καθώς νίκησε με 1-0 τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» και «έπιασε» τον Βόλο στη βαθμολογία.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή από εδώ και πέρα, από πλευράς «κυανέρυθρων», για να παραμείνουν μέχρι τέλους στην εξάδα και να συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Αν αναλογιστούμε μάλιστα, πως ακολουθεί ένα βαρύ πρόγραμμα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της προσεχούς Τρίτης με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ακολουθεί στις 8/1 το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό, στις 11/1  οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό εντός έδρας στη ρεβάνς του 3-0 της Λεωφόρου για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ στις 16 Ιανουαρίου, ημέρα Δευτέρα, ο Βόλος θα κληθεί να αγωνιστεί στη Νίκαια με τον Ιωνικό.

Ο Βόλος στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια (μαζί με αυτό κόντρα στον ΠΑΟΚ πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος) δεν έχει καταφέρει να σκοράρει, πράγμα που θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία.

Ο Βόλος, ωστόσο, οφείλει να κοιτάξει τη συνέχεια και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Μια ομάδα που «καίγεται» για βαθμούς και η οποία στον πρώτο γύρο είχε καταφέρει να φύγει νικήτρια από το Πανθεσσαλικό, επικρατώντας με 1-0 με γκολ του Αποστολή Διαμαντή.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις