“Σαουδάραβας” ο Ρονάλντο – Το μυθικό συμβόλαιο

Παίκτης της Αλ-Νασρ είναι και τυπικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πήρε συμβόλαιο με 200 εκατ. ευρώ ετησίως και υπέγραψε μέχρι το 2025.

Τέλος στην καριέρα του στο top-level έβαλε ο CR7, ο οποίος λίγο πριν κλείσει τα 38 του χρόνια αποδέχθηκε την πρόταση του club της Σαουδικής Αραβίας. Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, συμφώνησε για μισθό 200 εκατ. ευρώ τον χρόνο, έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο για τις επόμενες 2.5 σεζόν και έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος στην ιστορία του αθλήματος.

Έπειτα από περισσότερα από 20 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο, 5 Χρυσές Μπάλες, 5 Champions League, 837 γκολ και ομαδικούς και ατομικούς τίτλους με club και Εθνική Πορτογαλίας, ο μυθικός επιθετικός αποχώρησε από την Ευρώπη. Επειτα από έναν προβληματικό 6μηνο στην Γιουνάιτεντ αποφάσισε να αφήσει πίσω το τις μεγάλες λίγκες και μόνος ο χρόνος μπορεί να πει αν θα επιστρέψει σε αυτό, αφού αν ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Αλ-Νασρ θα είναι πλέον 40+ ετών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω μια τέτοια εμπειρία σε ένα άλλο πρωτάθλημα και μια άλλη χώρα. Το όραμα της Αλ-Νασρ με ενέπνευσε. Δεν βλέπω την ώρα να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες» ήταν η πρώτη δήλωση του Κριστιάνο ως παίκτης του club της Σαουδικής Αραβίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις