Βέροια: Πήρε Γιουκούδη, κλείνει ακόμη δύο

Ο ταλαντούχος επιθετικός Δημήτρης Γιουκούδης, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Αλμωπό Αριδαίας, είναι η πρώτη μεταγραφή της “Βασίλισσας του βορρά” για την περίοδο του Ιανουαρίου!

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής, που αποτελούσε βασικό στέλεχος της ομάδας της Αριδαίας και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της, βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια και έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της “Βασίλισσας”, ενώ σήμερα θα δώσει το παρών και στην προπόνηση των “κυανέρυθρων”.

Έτσι, η Βέροια ενισχύεται σε μια θέση που παρουσίαζε αδυναμίες, αυτή του κεντρικού επιθετικού, με το νέο προπονητή της ομάδας Κώστα Βελιτζέλο να έχει ένα ακόμη “όπλο” στην φαρέτρα του, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το νέο απόκτημα της “Βασίλισσας”, που είναι γιος του παλαίμαχου άσου του Άρη, Αντώνη Γιουκούδη, έχει αγωνιστεί εκτός από τον Αλμωπό σε Σαντορίνη, Αναγέννηση Επανομής, Ο.Φ. Ιεράπετρας, Παναρκαδικό.

Κλείνει δύο ακόμη ποδοσφαιριστές 

Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν χαφ, με τους οποίους η διοίκηση βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και εντός των προσεχων ημερών θα ολοκληρώσουν την συμφωνία τους.

Ο μέσος είναι ο 25χρονος Λάζαρος Ελευθεριάδης (φωτό) που αγωνιζόταν στην Super League 2 με την ομάδα των Χανίων, ενώ έπαιξε επίσης σε Τρίκαλα και Αλμωπό Αριδαίας. Ο ικανός ποδοσφαιριστής θα βρεθεί πιθανότητα αύριο Δευτέρα (2/1) στη Βέροια για να υπογράψει και να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, ενώ θα μπορεί εκτός απροόπτου να υπολογίζεται για το ματς με τον Μακεδονικό.

Τέλος, σημειώνεται ότι από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό είναι πιθανο να αποτελέσουν παρελθόν 3-4 παίκτες.

kerkidasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις