ESPN: «Διαπραγματεύσεις Παναθηναϊκός και Κρουζ Αζούλ για Αντούνα, όνειρο του παίκτη η Ευρώπη»

Το δημοσίευμα του ESPN για τις συζητήσεις του «τριφυλλιού» με την Κρουζ Αζούλ.

Φωτιά έχουν πάρει στο Μεξικό τα δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Ουριέλ Αντούνα. Προηγήθηκε το δημοσίευμα για πρόταση των «πρασίνων» στην Κρουζ Αζούλ ύψους 3,5 εκατ. δολαρίων.

Αυτή τη φορά σε ρεπορτάζ του έγκυρου ESPN, αναφέρονται οι συζητήσεις του «τριφυλλιού» με την Κρουζ Αζούλ για τον διεθνή Μεξικανό εξτρέμ. Υποστηρίζουν ότι γίνονται συζητήσεις για ποσοστό μεταπώλησης, για επαναγορά του παίκτη από την ομάδα του Μεξικού, αλλά και ότι ο Αντούνα ονειρεύεται να παίξει στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα: «Ο Ουριέλ Αντούνα έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα θέλει το «ναι» από τον επιθετικό της Κρουζ Αζούλ και ήδη διαπραγματεύονται για τις υπηρεσίες του. Ο Αντούνα έχει μπροστά του την ευκαιρία να εκπληρώσει το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη και το μόνο εμφανές του εμπόδιο είναι η Cruz Azul.

 

Το ESPN μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Μεξικανός επιθετικός έχει στο τραπέζι πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να εγγραφεί στην τρέχουσα σεζόν. Από την Ελλάδα μπορούμε να πιστοποιήσουμε ότι η ομάδα πρόσφερε ακόμη και ένα σημαντικό ποσό στην Cruz Azul , η οποία σε περίπτωση επαναγοράς θα είχε ένα ποσοστό της πώλησης για ένα ποσό που είναι μεταξύ 4 και 6 εκατ. δολαρίων.

Η ευρωπαϊκή ομάδα έχει ήδη βάλει την επίσημη προσφορά στο τραπέζι της Κρουζ Αζούλ και θα είναι οι παραγωγοί τσιμέντου (ο χορηγός της ομάδας) που θα καθορίσουν εάν ο Αντούνα θα πάει ή όχι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου ο Ορμπελίν Πινέντα παίζει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ.

Οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για να γίνει γνωστό το μέλλον του Ουριέλ . Θα φανεί αν είναι αλήθεια ότι οι μεξικανικές ομάδες άφησαν Μεξικανούς παίκτες να φύγουν για να αναπτυχθούν στην Ευρώπη με προσιτό κόστος και όχι πολύ μακριά από τα ποσά που επιτρέπεται να ζητηθούν σαν να ήταν τα μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου, όταν παγκόσμια, θα πρέπει να διατίθενται σε πιο λογικές και πραγματικές τιμές για μια υπερβολικά διογκωμένη αγορά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις