Μπακοδήμου – Καβογιάννη: Η απίστευτη περιπέτειά τους στο Πήλιο

«Φαντασιωθήκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίξουμε στις ειδήσεις»: Η Μαρία Μπακοδήμου περιγράφει την πρωτόγνωρη εμπειρία την πρώτη μέρα του χρόνου με την Μαρία Καβογιάννη, λίγες ώρες μετά το ρεβεγιόν στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Ημεγάλη παρέα φίλων της Μαρίας Καβογιάννη, με πολύ γνωστά μας πρόσωπα και αγαπημένους καλλιτέχνες και παρουσιαστές, ενώθηκε ξανά στις Μηλιές του Πηλίου για να υποδεχτούν όλοι μαζί την νέα χρονιά. Και αφού έγινε και το καθιερωμένο γλέντι για την γιορτή του γείτονα της Μαρίας ηθοποιού Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, την επόμενη μέρα έζησαν αυτό που δεν περίμεναν. Το 2023 ξημέρωσε με μία πρωτόγνωρη περιπέτεια. Λίγο πριν ειδοποιήσουν τα ΕΚΑΜ, όπως περιγράφει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Φαντασιωθήκαμε να παίζουμε στις ειδήσεις…»

Στα δύο γειτονικά σπίτια του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Μαρίας Καβογιάννη στο Πήλιο, εκτός από τις οικογένειές τους, φιλοξενήθηκαν για μία ακόμη φορά και οι κολλητοί τους φίλοι και αρκετά γνώριμά μας πρόσωπα, ανάμεσά τους και η επίσης γειτόνισσα του Πηλίου, Τάνια Τσανακλίδου.

Το ρεβεγιόν πριν αλλάξει η χρονιά, ξεκίνησε με γέλια και τραγούδια με την Μαρία Μπακοδήμου χαρούμενη, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της Άρη, χωρίς καν να υποψιάζεται την μικρή λαχτάρα που θα ζούσαν λίγες ώρες μετά.

Είχαν κάνει σχέδια να ζήσουν όπως περιγράφει η Μαρία σε ανάρτησή της, μία διαφορετική πρώτη μέρα του 2023. Χωρίς πολύ φαγητό και κραιπάλες και την απαραίτητη άσκηση με περπάτημα στη φύση. Το new start σχέδιο, δεν πήγε όμως καθόλου καλά.

bakodimou.jpg

Η πολυπληθής παρέα ξεκίνησε με κέφι και χαρά για να κάνει μία διαδρομή στο δάσος μέχρι που, όπως περιγράφει η παρουσιάστρια: «Είπαμε να περπατήσουμε στο βουνό . Ξεκινήσαμε από το σταθμό στις Μηλιές, περάσαμε τη γέφυρα που σχεδίασε και κατασκεύασε ο πατέρας του Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο κι ανεβήκαμε στο βουνό δίπλα από γκρεμό μέχρι το εκκλησάκι του Ταξιάρχη. Όλο αυτό το ειδυλλιακό άλλαξε, όταν στην επιστροφή χάσαμε το μονοπάτι μας στο δάσος κι είχε αρχίσει να νυχτώνει».

Kαι συνεχίζει:

Εκεί απαγορεύτηκε ο πανικός, κάναμε οικονομία στους φακούς των κινητών, βρήκαμε σήμα να στείλουμε μήνυμα για βοήθεια και δεν ξαμολήθηκε κανείς μόνος του να βρει την άκρη. Φαντασιωθηκαμε τη στιγμή που θα μας σώσουν τα ΕΚΑΜ και θα παίζαμε στις ειδήσεις.

Τελικά καταφέραμε από άλλο μονοπάτι να πλησιάσουμε τη γέφυρα και να βρούμε το δρόμο μας. Ήταν νύχτα πια είχαμε σωθεί αλλά ταλαιπωρηθεί και πεινάσει. Οπότε την πέσαμε πάλι σε γκιουβετσάκια, πίτες, ρολά, σουφλέ σοκολάτας και ποτά. Ο στόχος της μέρας φάνηκε άπιαστος. Δίαιτα καλύτερα από αύριο που είναι και Δευτέρα. Ευτυχισμένο το 2023 βρε παιδιά».

Η Μαρία Καβογιάννη έπαθε…Ασπασία και το ντουέτο με την Άννα Βίσση μας θύμισε το Dolce Vita

Φανταζόμαστε βέβαια ότι όλη αυτή η περιπέτεια αντιμετωπίστηκε και με το γνωστό χιούμορ της Μαρίας Καβογιάννη αλλά και της Μαρίας Μπακοδήμου. Οι δύο κολλητές φίλες είχαν αποκαλύψει σε μία πρόσφατη τηλεοπτική τους συνάντηση στην εκπομπή «Γεια σου», πως έχουν αρκετά κοινά ως χαρακτήρες, εκτός του κοινού θαυμασμού. Καθόλου αυτονόητες αυτές οι δυνατές φιλίες στον χώρο της showbiz, αλλά όχι και αδύνατες όπως ισχύει στην περίπτωσή τους.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις