Ποδαρικό με το δεξί στο 2023 θέλει να κάνει ο Βόλος με ΟΦΗ στην Κρήτη

«Ποδαρικό» στο Ηράκλειο θα κάνει για το 2023 ο Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν σήμερα στις 4.30 μ.μ. τον ΟΦΗ (Cosmote Sport 1), στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στόχος η επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Το παιχνίδι, ωστόσο, θα είναι πολύ δύσκολο με τον ΟΦΗ να κάνει αγώνα να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί με 11 βαθμούς βρίσκονται στην 10η θέση μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό και όπως είναι φυσικό «καίγονται» για το «τρίποντο».
Ο ΟΦΗ, πάντως, έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα σε 15 παιχνίδια, τη μία επί του Βόλου στο Πανθεσσαλικό (0-1) και τη δεύτερη κόντρα στον Λεβαδειακό (2-1) στο Ηράκλειο.

Με απουσίες στην Κρήτη
Πρωτοχρονιά στο γήπεδο έκαναν οι παίκτες του Βόλου, καθώς ανήμερα της πρώτης μέρας του χρόνου οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν κανονικά, από τη στιγμή που το παιχνίδι με τον ΟΦΗ διεξάγεται σήμερα Τρίτη. Ο Κώστας Μπράτσος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Ροντρίγκο Εσκοβάλ, με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό να επιστρέφει, καθώς εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω καρτών.
Η αποστολή των «κυανέρυθρων» βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, με τους τραυματίες Όγκνιεν Οζέγκοβιτς και Τάσο Τσοκάνη να μην βρίσκονται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι νεοαποκτηθέντες Έντσο Γκάγκι, Μίκαελ Τσιρίνος, αλλά και οι Χαβιέ Ματίγια, Βίκτορ Φερνάντες. Στην 20αδα συμπεριλήφθηκε ο επίσης νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Καρτάλης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, αναμένεται να δούμε δύο αλλαγές, καθώς στο βασικό σχήμα εκτός του Εσκοβάλ, που εξέτισε την ποινή του, επιστρέφει και ο Αντόνιο Λούνα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κλέιμαν, ενώ το δεξί άκρο της άμυνας θα καλύψει ο Άλχο και το αριστερό ο Λούνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Εσκοβάλ και Σιέλης. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Μεταξάς και Μπαριέντος, στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Νοκέρ (δεξιά) και Ντέλετιτς (αριστερά), με τον Μεσκίδα να παίζει πίσω από τον προωθημένο Κούτσια. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται και οι Κότνικ, Ουές, Τάχατος, Πίρινεν, Καρτάλης, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Λυμπεράκης και Τσελεμπάκης.

Διαιτητής ο Ευαγγέλου
Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου από την ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Δημήτρη Σαμοΐλη και Άγγελο Κολλιάκο επίσης από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης. Στο VAR θα είναι ο Κωνσταντίνος Περράκη και AVAR ο Ανδρέας Φωτόπουλος από την ΕΠΣ Αθηνών. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μανώλης Ταπατζάς από την ΕΠΣ Θράκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις