Ποδαρικό στο 2023 με εκτός έδρας επικίνδυνες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Το 2023… ξεκινά σήμερα (3/1) στη Super League, μαζί με τέσσερα παιχνίδια για την 16η αγωνιστική.

Το πρόγραμμα ξεκινά με το ΟΦΗ – Βόλος στις 16:30 (Cosmote Sport 1), ενώ λίγο αργότερα, στις 17:00, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό (Novasports Prime). Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεπεράσουν το μικρό σοκ από τις δύο συνεχόμενες γκέλες κόντρα σε Ιωνικό – ΟΦΗ και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την διαφορά από την 2η ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να υπολογίζει στον Πούχατς, ενώ εκτός – πέρα από τους… μόνιμους – έμειναν οι Σάρλια και Ρούμπεν.

Από την μεριά της, η «Ένωση» αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες (20:00, Novasports Prime) και θέλει να μείνει σε… mood θετικών αποτελεσμάτων και εντυπωσιακών εμφανίσεων. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον Ρότα και στον Φράνσον, που έμειναν εκτός την τελευταία στιγμή, ενώ φυσικά νοκ – άουτ (εκτός από τους τραυματίες) είναι και ο τιμωρημένος Σιμάνσκι. Οι γηπεδούχοι έχουν στην αποστολή τους τους Τσιντώτα, Νίνη και Τζίνο, που αποκτήθηκαν πριν λίγες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα της ημέρας «κλείνει» στη Νίκαια. Εκεί, ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21:30, Cosmote Sport 1), με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ο Μίτσελ άφησε εκτός αποστολής τον Μαρσέλο, όπως και τους παίκτες που δεν υπολογίζει (Μπα, Σισέ, Κουντέ, Αγκιμπού, Καμαρά, Μπόουλερ), ενώ ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Ροντινέι. Σε ό,τι αφορά τους γηπεδούχους, επιστρέφουν οι Τσιγκρίνσκι και Κάνιας, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Ρομαό, Μύγας, Αντούνες και Τσίμπσαχ.

Το πρόγραμμα:

3/1

16:30 ΟΦΗ – Βόλος
17:00 Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός
20:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ
21:30 Ιωνικός – Ολυμπιακός

4/1

17:00 Αστέρας Τρίπολης – Λαμία
18:00 Παναιτωλικός – Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ – Άρης

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις