Ο Βολιώτης Κ. Τσαντός σε διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος

Ξεκινάει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος (skyrunner world series 2016) και στον πρώτο αγώνα της σειράς του παγκοσμίου πρωταθλήματος Ultra Trail που θα γίνει στις 7 Μαΐου – Transvulcania Ultramarathon – 75 km, La Palma – Ισπανίας, Κανάρια νησιά θα συμμετάσχει ο Βολιώτης ultramarathoner Τσαντός Κώστας, εκπροσωπώντας τον…

…σύλλογο Ορεινού Τρεξίματος Ultra Trail Pilion. Αθλητές του συλλόγου συμμετείχαν σε διάφορους αντίστοιχους αγώνες (ultra trail). Στις 16/4 ο Θεόδωρος Μπρίκας και ο Λευτέρης Παρασκευάς πήραν μέρος στο Rodopi Challenge ενώ ο Νίκος Μαγγίτσης την ίδια ημέρα συμμετείχε στο 100miles of Istria στην Κροατία.
Ο δραστήριος και έμπειρος αθλητής Κώστας Τσαντός δήλωσε πως οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος ολοένα και αυξάνονται. Παράλληλα προκαλεί και προσκαλεί όλο τον κόσμο σε μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις σε φυσικό περιβάλλον για καλύτερη σωματική αλλά και ψυχική υγεία. Άλλωστε το δικό μας βουνό το Πήλιο, που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις με μονοπάτια και διαδρομές απερίγραπτου κάλλους αποτελεί προσβάσιμο πεδίο δράσης για όλους.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις