Νέος διασυρμός για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο ΠΑΟΚ Β δεν χαρίστηκε στον Απόλλωνα Λάρισας και τον διέσυρε με 6-1.

Τα σημάδια διάλυσης στον Απόλλωνα Λάρισας είναι έντονα εδώ και αρκετό καιρό. Το… στοίχημα για τους Θεσσαλούς στο παιχνίδι της Τρίτης (03/01) με τον ΠΑΟΚ Β στη Νέα Ευκαρπία ήταν, λοιπόν, να μη διασυρθεί, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν χαρίστηκε και διέσυρε τους Κυανόλευκους με 6-1.

Σημειώνεται ότι ο Απόλλων Λάρισας στα 4 τελευταία παιχνίδια μετρά ισάριθμες ήττες με τέρματα 1-16, δείγμα της αποδυνάμωσής του. Το παιχνίδι, φυσικά, δεν αντέχει σε κριτική. Το σκορ άνοιξε ο Μιχαηλίδης στο 19′ με φάουλ, ο Κουαλιάτα στο 19′ έκανε το 2-0 και 10 λεπτά αργότερα ο Γκορντεζιάνι με ανάποδο ψαλίδι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 5-0 και δύο γκολ του Χατζηστραβού. Στο 35′ ο ίδιος κέρδισε πέναλτι και στο 45’+1 με σουτ βρήκε ξανά δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 51′ με τον Σιατραβάνη και στο 69′ ο Μπράντονιτς με σουτ διαμόρφωσε το 6-1.

ΠΑΟΚ Β – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 6-1
Σκόρερ: 16′ φάουλ Μιχαηλίδης, 19′ σουτ Κουαλιάτα, 29′ σουτ Γκορντεζιάνι, 35′ πέν., 45’+1′ σουτ Χατζηστραβός, 69′ σουτ Μπράντονιτς – 51′ σουτ Σιατραβάνης
Δοκάρι: 26′ Γκορντεζιάνι, 37′ Σμυρλής

ΠΑΟΚ Β (Πάμπλο Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (73′ Γιαξής), Τασιούρας (46′ Τσοπούρογλου), Μιχαηλίδης, Μορικέλι, Μελετίδης, Γρόσδης, Σμυρλής (60′ Μπράντονιτς), Κουαλιάτα, Χατζηστραβός (46′ Σπυράκος), Γκορντεζιάνι (60′ Τζίμας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Οικονομόπουλος (75′ Μπακαρός), Κοτσιανούλης, Ντουλγκέροφ, Διβανές, Αυλωνίτης, Ποτόσογλου, Μπαλογιάννης, Μπεκιαρίδης, Κλιγγόπουλος, Χουμόλι, Σιατραβάνης.

Διαιτητής: Στρατούδης (Έβρου)
Βοηθοί: Καρασαββαΐδης, Σακάλογλου (Καβάλας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις