Με πέναλτι στην τελευταία φάση, η ΑΣΑ 1-0 τον Ηρακλή

Η Αναγέννηση Καρδίτσας συνδύασε την πρώτη της φετινή παρουσία εντός έδρας με νίκη (1-0) κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή, η οποία ήρθε στο 90’+7′ από την άσπρη βούλα.

Στο -1 από την κορυφή της βαθμολογίας διατηρήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ΑΣΑ έδωσε την Τρίτη (03/01) το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό της απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή και έφτασε στο τρίποντο με πέναλτι στο 90’+7′! Υποχρέωσε με τον τρόπο αυτό τους Θεσσαλονικείς στην πρώτη τους ήττα με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο και τους άφησε στο -9 από την πρώτη θέση.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία 2.000 και πλέον οπαδών μεταξύ των οποίων περίπου 200 του ΠΟΤ Ηρακλή και ήταν μοιρασμένο. Ο Αθανασιάδης στο 74′ έχασε μεγάλη ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ, ενώ στο 59′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Γιουμπιτάνα. Παρόλα αυτά ο επιθετικός των Κυανόλευκων πήρε κίτρινη για θέατρο.

Τελικά το 1-0 διαμορφώθηκε στο 90’+7′ με εκτέλεση πέναλτι του Κοζορώνη. Ο Βελλίδης ανέτρεψε τον Βερνάρδο, αποβλήθηκε και στην εστία βρέθηκε ο Κωστούλας που νικήθηκε από τον μέσο των Κιτρινόμαυρων. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του Αλιατίδη που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0
Σκόρερ: 90’+7′ πέν. Κοζορώνης
Κόκκινη: 90’+5′ Βελλίδης

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Σταμόπουλος, Αλιατίδης (8′ λ.τρ. Γκόλιας), Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός (69′ Λαγός), Γιάκος, Βερνάρδος, Αθανασιάδης, Μπάλλας.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (89′ Δόρης), Πατράλης, Τομάς (89′ Κουντουριώτης), Μανουσάκης (57′ Τότσκα), Άλεξιτς (72′ Μελούνοβιτς), Γιουμπιτάνα.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Δ. Βεργέτης (Αργολίδας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις