Ανάκληση δελτίων για Επισκοπή, στα χαρτιά ο ΠΑΟ Ρουφ!

Σε περιπέτειες μπαίνει η Επισκοπή λόγω οφειλών, καθώς ανακλήθηκαν τα δελτία και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ δεν διεξήχθη.

Τρέχει και δεν φτάνει η Επισκοπή καθώς έγινε ανάκληση όλων των δελτίων για τις καλοκαιρικές μεταγραφές του καλοκαιριού.

Έπειτα από καταγγελία στην Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστή, οι Κρητικοί βρίσκονται πλέον σε μεγάλες περιπέτειες λόγω οφειλών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Επισκοπή δεν τήρησε τη συμφωνία με την ΕΠΟ για το διακανονισμό των δόσεων που ήταν προϋπόθεση για να βγάλει τα δελτία, με αποτέλεσμα να ζητηθεί η ανάκλησή τους τη Δευτέρα (2/1).

Η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε την Τετάρτη (4/1) το πρωί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟ Ρουφ δεν διεξήχθη. Λίγο πριν τη σέντρα οι διαιτητές ενημερώθηκαν για την ανάκληση των δελτίων και το φύλλο αγώνα έκλεισε με υπαιτιότητα της Επισκοπής.

Η Επισκοπή θα χάσει το ματς στα χαρτιά, σύμφωνα με την ΕΠΟ, και είναι με την πλάτη στον τοίχο. Εάν δεν τακτοποιήσει το συγκεκριμένο ζήτημα ώστε να αποκτήσει δελτιά από την αρχή, τότε θα χάνει όλα τα ματς μέχρι να αποβληθεί μόλις συμπληρωθούν τρία.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι το έγγραφο με την ανάκληση ήρθε στις 14:30 και δεν είχαν γνώση για σχετική διορία ώστε να κλείσουν την εκκρεμότητα. Επίσης, από την Επισκοπή επικαλούνται δεδικασμένο σε παιχνίδι της ΑΕΛ και θεωρούν όταν πληρώσουν την οφειλή ότι θα οριστεί εκ νέου το ματς.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις