Ολυμπιακός Β.: Περιμένει προτάσεις και αποφασίζει

Την ερχόμενη Δευτέρα (9/5) στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου αναμένονται εξελίξεις (και επίσημα), όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και ποιοι θα αναλάβουν τη λειτουργία της ομάδας. Όπως έχουμε τονίσει, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, με τα μέλη…

…της γενικής συνέλευσης να εξουσιοδοτούν το Δ.Σ. του συλλόγου να προχωρήσει τις συζητήσεις με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ήδη έχουν γίνει επαφές, οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει, ωστόσο, δεν αποκλείεται μέχρι τις 9 Μαΐου να προκύψουν και νέοι ενδιαφερόμενοι. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη θα αποφασίσουν ποια είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση για την ομάδα και ανάλογα θα πάρουν τις αποφάσεις τους.
Σε μία εβδομάδα αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό και να αρχίσει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, με τους «ερυθρόλευκους» να πρέπει να δημιουργήσουν μια ομάδα από το μηδέν, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν, πως αυτοί που έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για να αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχουν έτοιμα τα πλάνα, έχοντας έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές, εγνωσμένης αξίας, με θητεία στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής καγηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις