Σε πλήρη εξέλιξη τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού Βόλου

Οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου δεν σταματούν στην απόκτηση των Στόιτσιτς και Μαργαρίτη. Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι κινήσεις για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει κρούση σε επιθετικό ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, με καταγωγή από τη Θεσσαλία (φέτος έπαιζε σε ομάδα Γ’ Εθνικής στη Νότια Ελλάδα), ωστόσο, η απάντηση που έδωσε στη διοίκηση του Ολυμπιακού ήταν αρνητική. Ήδη έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα έχει ανάγκη, επίσης, από την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου μετά και την αποχώρηση του Στέργιου Ψιάνου. Ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει βρεθεί, οι συζητήσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και ο παίκτης θα βρίσκεται άμεσα στον Βόλο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει ζητήσει από τη διοίκηση και την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, καθώς η ομάδα διαθέτει στη θέση αυτή τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου και τους νεαρούς, αλλά άπειρους ακόμη, Κώστα Σιουμουρέκη και Βασίλη Ακριβόπουλο.

Στην περίπτωση που η διοίκηση είναι σε θέση να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στην ομάδα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, αυτός θα είναι ακραίος επιθετικός. Κι αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να δημιουργεί ρήγματα από τα άκρα και περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις