«Οι ομάδες που πάνε για άνοδο και οι ρυθμιστές…»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης, και μίλησε μεταξύ άλλων για τη δουλειά στην ομάδα της Θεσσαλίας, τη Σούπερ Λιγκ 2.

Αναλυτικά:

Μεταξύ άλλων όσα είπε: «Η ΑΕΛ ήταν πιο απαιτητική δουλειά μου μέχρι στιγμής, είναι μεγάλη ομάδα με απαιτητικό κόσμο. Εγινε μια προσπάθεια από ανθρώπους για να οργανώσουν την ομάδα, σε μια ομάδα όπως η ΑΕΛ είναι δύσκολο να πεις πως δεν πας για πρωτάθλημα. Νομίζω πως υπήρχαν οι συνθήκες για να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά.

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2: «Ο Πανσερραϊκός έχουν ρίξει πολλά χρήματα για τις μεταγραφές, αλλά θα δείξει η πορεία. Μένουν πολλά παιχνίδια. Ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την άνοδο όπως η Καρδίτσα και η Νίκη Βόλου. Υπάρχουν ομάδες που θα είναι ρυθμιστές όπως ο Μακεδονικός και ο Αλμωπός Αριδαίας. Η Σούπερ Λιγκ 1 με τη Σούπερ Λιγκ 2 έχουν μεγάλη διαφορά, το επίπεδο των παικτών και πρέπει μια ομάδα να έχει οργάνωση για να είναι ανταγωνιστική».

 

Για την ομάδα που ήταν προπονητής και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο: «Με τον Ατρόμητο όταν ήμουν με τον κύριο Παράσχο παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, τερματίσαμε πίσω από τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Εγώ πιστεύω στους Έλληνες ποδοσφαιριστές, φαίνεται στον ΠΑΟΚ που παίρνουν ευκαιρίες τα νέα παιδιά. Ευκαιρίες χρειάζονται, το ταλέντο υπάρχει. Ο ΠΑΟΚ βγάζει παιδιά με ποδοσφαιρικό θράσος. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένας τέτοιος παίκτης, παρότι νέος, είναι ποδοσφαιριστής που τον θαυμάζεις. Στον Αρη υπάρχει μια ξενομανία, αλλά έχει αξιόλογους παίκτες στην μεσοεπιθετική γραμμή. Χρειάζεται δουλειά και εμπιστοσύνη στους Έλληνες. Στην ΑΕΛ δώσαμε ευκαιρίες σε Έλληνες ποδοσφαιριστές φέτος» έκλεισε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις