Από την Έδεσσα αναζητεί τη βαθμολογική ανάκαμψη ο Ολυμπιακός Βόλου

Στην Έδεσσα θα κάνει ποδαρικό στο 2023 ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» την Κυριακή θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Εδεσσαϊκό για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και θα επιδιώξουν να αποσπάσουν στη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη εκτός έδρας.

Η ομάδα οφείλει να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά, να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να μην ζήσει στιγμές της περιόδου 2017-18, όταν διατηρήθηκε στη Γ’ Εθνική την τελευταία αγωνιστική.

Η διοίκηση φρόντισε να ενισχύσει την ομάδα με δύο ποδοσφαιριστές, τους Βλάνταν Στόιτσιτς και Θανάση Μαργαρίτη, οι οποίοι μετέχουν στις προπονήσεις από την περασμένη Τρίτη.

Η ομάδα, ωστόσο, χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, καθώς τα κενά που υπάρχουν είναι αρκετά. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν πάση θυσία έναν ικανό επιθετικό, ο οποίος να είναι σε θέση να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή κρούσης της ομάδας. Από τον  Ολυμπιακό λείπει το εύκολο γκολ και ο παίκτης που θα έχει την ικανότητα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Στις επτά πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είδαμε τον Σάκη Θεοδοσιάδη να ανακατεύει πολλές φορές την… τράπουλα στην επίθεση, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό σχήμα, ενώ χρησιμοποιήθηκε ως φορ σε αρκετά παιχνίδια ο Γιάννης Ντινιωτάκης. Πέτυχε ένα γκολ στο ματς με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, ενώ τα υπόλοιπα τρία τέρματα που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός, τα έχουν σημειώσει ο Αλέξανδρος Αναστασίου (δύο), παίζοντας στη μεσαία γραμμή και ο αμυντικός Σεραφείμ Παπαϊωάννου.

Βέβαια, το γκολ δεν είναι υπόθεση μόνο του σέντερ φορ και των υπόλοιπων επιθετικών. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός στο τελείωμα των φάσεων και να παίρνει γκολ και από τους μέσους.

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» κινήθηκε για την απόκτηση του Χρήστου Αλεξίου, ο οποίος πέρυσι είχε σημειώσει 13 γκολ με τον Ηρακλή Λάρισας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και φέτος αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια με τον ΑΟ Πυλίου (πέτυχε και δύο γκολ), ωστόσο, η μεταγραφή δεν προχώρησε. Ο 30χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟ Υπάτου, με τον Ολυμπιακό να εξετάζει άλλες περιπτώσεις επιθετικών.

Η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό και έναν ανασταλτικό μέσο, προκειμένου να ενισχυθεί σημαντικά, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις