Ριζογιάννης: «Ένας θεός ξέρει πως ο Κούγιας με είδε να παίζω στην Καρδίτσα»

Στην αντεπίθεση με αφορμή την δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια, πέρασε ο αρχηγός των Τρικάλων Παντελής Ριζογιάννης.

Ο 28χρονος μέσος των «κυανέρυθρων» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των Τρικάλων «goaltrikala» απάντησε στα όσα ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ένας Θεός ξέρει πώς με είδε να αγωνίζομαι στην Αναγέννηση Καρδίτσας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο goaltrikala.gr:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για μένα, τον πρόεδρο και την ομάδα μας. Καταρχάς μιλάει συνέχεια για γκολ οφσάιντ που μόνο ο κ. Κούγιας είδε από το πέταλο ενώ η Ελλάδα τα γκολ τα είδε κανονικά. Κάτι ανέφερε πως υποβίβασα την Αναγέννηση Καρδίτσας, παίκτης της οποίας δεν υπήρξα ποτέ. Μάλλον μόνο ο κ. Κούγιας θα με είδε να παίζω εκεί αλλά τότε εγώ έπαιζα στην ΠΑΕ Ξάνθη. Ένας θεός ξέρει πως με είδε στην Καρδίτσα.

Όσο αφορά για την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ελευσίνα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με +7 βαθμούς. Με αποκάλεσε υποκείμενο τον ευχαριστώ για τη διαφήμιση στο πρόσωπο μου και στην ομάδα των Τρικάλων. Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και τον ΑΟ Τρίκαλα στη Super League».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις