Κηφισιά: Να επαναληφθεί ο αγώνας

Μοιράσου το άρθρο

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Κηφισιά ζητάει την επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η αξιολόγηση του διαιτητή κ. Βάτσιου έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

Πιστή στην πάγια θέση της, για τήρηση του fair play, η ΠΑΕ Κηφισιά ζητά την επανάληψη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’ δίχως αριθμητικό πλεονέκτημα γιατί θεωρεί πως οι βαθμοί πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Παρά το γεγονός πως οι τρεις βαθμοί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας στην τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή σεζόν για την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου, ως σύλλογος παραμένουμε πάντα ξεκάθαροι σε ζητήματα που αφορούν το “ευ αγωνίζεσθαι” και το καλό του ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τον διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης, κ. Αριστείδη Βάτσιο, και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Κηφισιά ουδέποτε πήρε θέση ή επιχείρησε την αξιολόγηση οποιουδήποτε αξιωματούχου διαιτησίας, αλλά αναγνωρίζοντας παράλληλα την αναταραχή που προκλήθηκε και σεβόμενη απόλυτα το μέγεθος της ομάδας του Ολυμπιακού, θεωρεί πως η αξιολόγησή του συγκεκριμένου διαιτητή έγκειται στα αρμόδια θεσμικά όργανα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις