Το σχέδιο Μίτσελ στο ερυθρόλευκο Πανθεσσαλικό

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Βόλο (08/01, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και με τη βοήθεια του κόσμου του θέλει το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο. Το πλάνο του Μίτσελ για το διπλό.

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (08/01, 16:00, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τον Βόλο για την 17η αγωνιστική της Super League στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Πρόκειται για ένα παιχνίδι ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας για τους ερυθρόλευκους.

Εάν οι παίκτες του Μίτσελ καταφέρουν και περάσουν από την πόλη της Μαγνησίας με το διπλό, τότε θα φτάσουν στην τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, πράγμα που θα συμβεί για πρώτη φορά φέτος. Άλλωστε, το σερί μέσα στον Ιανουάριο είναι από τις πρώτες αποστολές του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φτάσουν τους 35 βαθμούς και να δουν ποιο θα είναι το βαθμολογικό όφελος σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται στις 19:30 στην OPAP Arena, επομένως δεδομένα κάποιος θα έχει απώλειες. Οι πράσινοι είναι στην κορυφή με 42 πόντους, ενώ ακολουθεί η Ένωση και ο ΠΑΟΚ με 35.

Απόβαση στο Πανθεσσαλικό

Σε αυτό το εγχείρημα ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μόνος του. Συγκεκριμένα, θα έχει την υποστήριξη περίπου 15.000 οπαδών του που θα βρεθούν στις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Η κυκλοφορία ξεκίνησε την Πέμπτη, με τον κόσμο των ερυθρόλευκων να έχει δείξει μεγάλη επιθυμία να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, ενώ το Σάββατο (7/1) δημιουργήθηκαν ουρές στον Βόλο, με τον Ολυμπιακό μάλιστα να ζητάει και περισσότερα εισιτήρια.

Έτσι, η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Κυριακή από 09:00 έως 13:30 στο Volos Palace.

Το σχέδιο του Μίτσελ

Ο Μίτσελ έχει καταστρώσει το πλάνο του. Ο Ισπανός προπονητής ανακοίνωσε αποστολή το Σάββατο (7/1) με τον Μαρσέλο να βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα. Από εκεί και πέρα η “συνταγή” του Ολυμπιακού δεν αναμένεται να έχει τεράστιες τροποποιήσεις σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Παπασταθόπουλο – Ντόι μπροστά του, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Ρέτσος. Ο Ροντινέι θα είναι στην δεξιά πλευρά της άμυνας, με τον Ρέαμπτσουκ να κινείται στα αριστερά. Το δίδυμο του άξονα δύσκολα θα “σπάσει”, με τους Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ να είναι βασικοί.

Ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά τα τρία δεκάρια πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Μία τακτική που έχει δουλέψει πάρα πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδι. Άρα, Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες και Φορτούνης θα πάρουν θέση πίσω από τον φορ.

Βέβαια, υπάρχει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μπορεί να κάνει την έκπληξη. Φαβορί για την κορυφή της επίθεσης εμφανίζεται ο Μπακαμπού, χωρίς να αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ρέτσος, Μαρσέλο, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ρόντινεϊ, Ρέαμπτσουκ, Ντόη, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Μασούρας, Πεπ Μπιελ, Κασάμι, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Ουί Τζο και Μπακαμπού.

sport24.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις