Πήρε θέση η ΕΠΟ για την αποχώρηση του Ολυμπιακού

Μοιράσου το άρθρο

Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β για δεύτερη φορά διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία και αναβολές αγώνων με προβλήματα δελτίων ή άλλους λόγους έχουν φέρει αναστάτωση στην Super League 2. Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της τονίζει πως εξετάζει όσα συμβαίνουν και πως αν κρίνει απαραίτητο θα παρέμβει με στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, μετά και από το σχετικό κάλεσμα του προέδρου της λίγκας, Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σε σχέση με τα όσα έγιναν στη χθεσινή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.

«Η Ε.Π.Ο. παρακολουθεί με προσοχή τα όσα γίνονται στο Πρωτάθλημα της Super League 2. Οι εξελίξεις και τα όσα συνέβησαν και στη χθεσινή αγωνιστική θα εξεταστούν με προσοχή και εφόσον κριθεί αναγκαίο η Ε.Π.Ο. ως ανώτατη αρχή του ποδοσφαίρου στη Ελλάδα θα παρέμβει. Σε κάθε περίπτωση, η Ε.Π.Ο. θα λάβει όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για τη διασφάλιση του αθλήματος του ποδοσφαίρου και την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 2.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις