ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 3η θέση της ακαδημίας, στο διεθνές τουρνουά του ΠΑΟΚ «Π. Κατσούρης» (Video)


Μοιράσου το άρθρο

Η Σχολή Ποδόσφαιρου Αγ. Παρασκευάς Βόλου συμμετείχε στο 8ο Τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», το οποίο πέρα από θεσμός, έχει εξελιχθεί και σε ένα ανοιξιάτικο ραντεβού μικρών ποδοσφαιριστών, που συναγωνίζονται και βιώνουν τη χαρά του ποδοσφαίρου…

Επί τρεις μέρες στα γήπεδα της Νέας Μεσημβρίας τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ φιλοξένησαν τη διοργάνωση, που αν μη τι άλλο, προσφέρει χαμόγελα και αυθεντική παιδική αθλητική διασκέδαση.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε τη Μ. Δευτέρα, οπότε και έγιναν οι βραβεύσεις. Στην κατηγορία του παιδικού την πρώτη θέση κέρδισε η Millyaαπό το Ισραήλ, δεύτερη ήταν η Αναγέννηση Γιαννιτσών και τρίτη η Αγία Παρασκευή Βόλου.

Η ομάδα της πόλης μας είχε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία, καθώς οι νεαροί ποδοσφαιριστές της (γεν 2001-2002) έδειξαν ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας και σε υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού, καθώς δίνοντας μεγάλο αριθμό αγώνων με μεγάλη ένταση και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ανταπεξήλθαν περίφημα.

Στόχος είναι πλέον η συμμετοχή και σε άλλα υψηλού επιπέδου τουρνουά, που θα προσφέρουν συγκινήσεις, εμπειρίες και παραστάσεις στα νέα παιδιά.

Σε ότι αφορά την εν λόγω διοργάνωση, η ομάδα της Αγ. Παρασκευής απέσπασε τα θετικά σχόλια, καθώς αναγνωρίστηκε από τους οικοδεσπότες παράγοντες του ΠΑΟΚ, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες η καλή εικόνα της Σχολής τόσο σ’ ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η τρίτη θέσης κατακτήθηκε όταν η Αγ. Παρασκευή επικράτησε στον μικρό τελικό επί ακαδημίας της Ξάνθης.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/4
Γήπεδο ΣΑΡΑΦΗΣ: 12.00 Αγία Παρασκευή Βόλου – ΠΑΟΚ Κομοτηνής 3-1
Γήπεδο ΚΟΥΔΑΣ: 17.00 Millya ΠΑΟΚ – Αγία Παρασκευή Βόλου 3-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/4
Γήπεδο ΚΟΥΔΑΣ: 11.00 Νίκη Χριστού – Αγία Παρασκευή Βόλου 1-2
Γήπεδο ΣΑΡΑΦΗΣ: 19.00 Κρόνος Καστοριάς – Αγία Παρασκευή Βόλου 1-1

Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 25/4
Γήπεδο ΣΑΡΑΦΗΣ 11:00 Αγία Παρασκευή Βόλου-Λευκή Ξάνθης 1-1 (3-2 πεν.)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις