Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μαγνησιακός, πέρασε και από τον Αλμυρό

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Μαγνησιακός. Νίκησε και τον ΓΣ Αλμυρού εκτός έδρας με 2-1, “σπάζοντάς” του το αήττητο και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την Αγία Άννα.
Ο Μαγνησιακός έφτασε τους 25 βαθμούς και απέκτησε προβάδισμα στην υπόθεση τίτλος στην Α’ ΕΠΣΘ.
Στο α’ ημίχρονο σημειώθηκαν και τα τρία γκολ. Το 0-1 σημειώθηκε στο 11ο λεπτό. Σκόρερ ο Κώστας Οικονόμου με εκτέλεση πέναλτι.
Στο 29’ είχαμε την ισοφάριση, επίσης με εκτέλεση πέναλτι. Ο Αραπίτσας το εκτέλεσε και έγραψε το 1-1.
Όμως ο Μαγνησιακός ανέκτησε το προβάδισμα πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος. Στο 42ο λεπτό ο Οικονόμου με φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 1-2.
Στην επανάληψη είχαμε εκατέρωθεν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ. Ο Μαγνησιακός διαχειρίστηκε το προβάδισμά του και στο τέλος πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Κοντογεωργάκης, Μιχόπουλος, Τσαγιανίδης (81’ Λάμπος), Ντόντα, Πλαβός, Θεοδωρόπουλος (81’ Μπασαγιάννης), Κλουκουτάρας (59’ Χριστοφορίδης), Καρράς, Αραπίτσας, Κοντοβάς (66’ Αράπης), Χειλάς.
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Ράπτης, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (81’ Χριστίδης), Βέρτζος, Γαλανόπουλος, Λούρος (58’ Αγιασιώτης), Βουρδάκης, Σιώμος (58′ Δημητριάδης), Βλάχος (72’ Σιάτρας), Οικονόμου, Ζάχος (81’ Τρίμης).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις