Απέφυγε την ήττα στις καθυστερήσεις η Αγία Άννα από τον Πύρασο

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι της Αγίας Άννας, με τον Πύρασο, με τους γηπεδούχους να έχουν τη δεύτερη φετινή απώλεια στο πρωτάθλημα. Το τελικό 1-1 άφησε την Αγία Άννα πέντε βαθμούς πίσω από τον Μαγνησιακό.

Ο Πύρασος είχε δυνατό ξεκίνημα στο ματς, αιφνιδίασε την Αγία Αννα, πέτυχε γκολ και έβαλε δύσκολα στον αντίπαλο. Στο 15’ η Αγία Άννα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Τσελεπή, αλλά και ο Πύρασος στο 18’ είχε δοκάρι, όταν με τον Γκαραβέλα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 27’ πήραν το προβάδισμα, με τον Φουρκιώτη να σκοράρει από κοντά για το 0-1.

Στην επανάληψη η Αγία Άννα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της. Πίεσε και τελικά βρήκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις με το οποίο απέφυγε την δεύτερη φετινή της ήττα. Ο Ζαρίφης έγραψε το 1-1 με κεφαλιά αποτελώντας τη “χρυσή” αλλαγή για την Αγία Άννα.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Φαγέ, Χατζητρακόσιας (75’ Στεργιόπουλος), Καλαμίδας (64’ Παπαδήμος), Ρόκας, Χολέβας, Αλεξανδρής, Τσελεπής (84’ Ζαρίφης), Πετράκος, Παπαδημητρίου, Σέττος, Κορέτα.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τάσος, Μπούτλας, Κατσιγιάννης, Μπασδάνης, Διαμαντένιας (65’ Στεργίου), Τσιότρας, Θεοδωρόπουλος (71’ Κουτσούκης), Ροτζέριο, Γκαραβέλας, Μπουμπούκης (82’ Παπαδογιώργος), Φουρκιώτης (82’ Καραγιώργος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις