Ελευθερόπουλος: «Κρατάμε  μόνο τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση»

«Μόνο τους τρεις  βαθμούς και την αντίδραση του δευτέρου ημιχρόνου» κρατά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λάρισα, καθώς η Νίκη στο πρώτο μέρος ήταν μέτρια απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έχει αποδυναμωθεί σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας τόνισε πως οι παίκτες πρέπει να παραμένουν στο πλάνο ακόμη κι όταν “στραβώνουν” τα παιχνίδια κι αυτό δεν έγινε στο πρώτο ημίχρονο της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Από το σημερινό παιχνίδι κρατάμε  μόνο τους τρεις βαθμούς και την αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, σ’ ένα παιχνίδι που “στράβωσε” ολοσχερώς στο πρώτο μέρος. Ηρεμήσαμε στα αποδυτήρια και ξαναγίναμε η ομάδα που είμαστε τον τελευταίο καιρό. Αυτό που με στεναχωρεί είναι όταν “στράβωσε”, στη μοναδική στιγμή που απειληθήκαμε και έγινε ένα λάθος από αυτά που συμβαίνουν, έτσι κι αλλιώς έχουμε τέτοια λάθη κάνουν οι πολύ καλοί τερματοφύλακες κι έχουμε έναν πάρα πολύ καλό τερματοφύλακα, είχαμε πολύ νευρικότητα και μετά το χαμένο πέναλτι, βγήκαμε τελείως εκτός του πλάνου μας.

Ότι και να συμβαίνει στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα πρέπει να παραμένει στο πλάνο της, γιατί είναι ο μόνος τρόπος να γυρίσει το παιχνίδι σε μία κατηγορία που δύσκολα γυρίζουν παιχνίδια»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις