Απρόοπτο με τον διαιτητή Τσίντζα στο παιχνίδι Αίας-Ρήγας

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι Αίας-Ρήγας το οποίο διεξήχθη στη Σούρπη. Το αγωνιστικό κομμάτι, ωστόσο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, λόγω  της αναγκαστικής αποχώρησης του διαιτητή Τσίντζα, ο οποίος δεν συνέχισε στο δεύτερο ημίχρονο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο ο Μπιρμπίλης του Αίαντα πήγε να βγάλει σέντρα και φυσικά χωρίς να το θέλει χτύπησε τον διαιτητή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Οι δύο ομάδες πήγαν κανονικά στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, αλλά ο κ. Τσίντζας αισθάνθηκε ζαλάδα και μεγάλη δυσφορία. Ήταν αδύνατον να συνεχίσει και μάλιστα μεταφέρθηκε από τον παρατηρητή του αγώνα Δημήτρη Βελάνη στο κέντρο υγείας Αλμυρού. Εκεί υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάτι το ανησυχητικό. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο β’ βοηθός Ηλίας Κίττος έγινε ο διαιτητής της αναμέτρησης, που φυσικά πλέον είχε μόνο έναν βοηθό τον κ. Γιάννη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ και να πάρουν τη νίκη, καμία όμως δεν τα κατάφερε και έτσι Αίας και Ρήγας πήραν από ένα βαθμό.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Φαράντος, Παπανικολόπουλος, Ξηροκώστας, Στεφανής, Κομπούρας (80’ Κωστούλας), Μπιρτσάι, Βούλγαρης (69’ Πιτσάβας), Δημητρίου, Μακανίκας, Μπιρμπίλης.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Σπηλιόπουλος, Αποστολίδης, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Γκάγκας, Κολημήτρας, Γάρος, Πατσής, Βαϊόπουλος (65’ Τσακίρης), Τσιτσικλής (46’ Σιόβας), Χότζα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις