«Η αντεπίθεσή μας ξεκινά από το ματς με τον Βόλο»

Μοιράσου το άρθρο

Ο Ιωνικός, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της SL1 με 8 βαθμούς, έχει πίστη για την ανατροπή της κατάστασης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Βόλο.

Η ανακοίνωση:

«Από την πρώτη μέρα σας υποσχεθήκαμε ότι η οικογένεια Τσιριγώτη θα είναι η εγγύηση αυτή που ο σύλλογος δεν θα υποστεί διάλυση αλλά ούτε θα μιζεριάσει. Επιστρέψαμε μετά από 14 χρόνια ξέροντας ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο, τίποτα δεν θα μας χαριστεί όμως έχουμε λόγο, έχουμε πείσμα, έχουμε εγωισμό ως οικογένεια, όπως ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η οικογένεια του Ιωνικού από την ίδρυση της.

Ο κόσμος του Ιωνικού δεν λύγισε στα δύσκολα, αλλά βγήκε μπροστά λόγω της τεράστιας αγάπης του για την ομάδα. Έτσι και εμείς δεν πάψαμε ποτέ να προσπαθούμε, να δουλεύουμε, να επενδύουμε και να παρέχουν ό,τι μπορούμε στην ομάδα μας, η οποία δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από καμία άλλη της πρώτης κατηγορίας.

Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, δεν είναι ώρα για κακόβουλη κριτική και μηδενισμό που μοναδικό σκοπό έχουν το κακό της ομάδας μας. Είναι ώρα για στήριξη, φωνή και μαζική προσέλευση στο γήπεδο για ακόμη μια φορά, για τη φανέλα και το σήμα που αγαπάμε όσο τίποτα άλλο.

Η αντεπίθεσή μας ξεκινάει από το ματς με τον Βόλο. Δεν περισσεύει κανείς. Είμαστε συμπολεμιστές, είμαστε όλοι αδέλφια και μας ενώνει ένα κοινός ιερός σκοπός. Ο Ιωνικός μας.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις