Στο Βόλο την Παρασκευή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών για τον Ολυμπιακό

Την Παρασκευή αναμένεται στο Βόλο αντιπροσωπεία των επιχειρηματιών που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, παρουσία και του νομικού τους συμβούλου. Θα έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, πριν την γενική συνέλευση της 9ης Μαΐου, όπου και θα ξεκαθαρίσει…

…σε μεγάλο βαθμό το τοπίο, που έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα και ποιοι θα αναλάβουν τη λειτουργία του.
Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη περιμένουν την εγγυητική επιστολή, προκειμένου να προχωρήσουν οι συζητήσεις και να επέλθει οριστική συμφωνία, με την προϋπόθεση, βέβαια, τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου να εξουσιοδοτήσουν το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη να προχωρήσει τις συζητήσεις και να κλείσει το deal.
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και υπάρχει αισιοδοξία πως όλα θα κυλήσουν ομαλά, με τον Ολυμπιακό Βόλου να γυρίζει σελίδα.
Θυμίζουμε, πως σήμερα Τετάρτη 4 Μαΐου και αύριο Πέμπτη 5/5 θα μπορούν όσοι επιθυμούν να εγγράφονται μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ή να επανεγγράφονται, όσοι δεν είναι ενεργοί τα τελευταία χρόνια, πληρώνοντας τη συνδρομή των δύο τελευταίων χρόνων (2015-16), 20 ευρώ ανά έτος.
Τα γραφεία του Συλλόγου στη Θύρα 6 του ΕΑΚ Βόλου θα είναι ανοικτά 16 από 18.00-20.00, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν και στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς, από τις 16.00 έως τις 19.00 σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις