Αγχωτική νίκη για τον Ηρακλή, 2-1 τον Διαγόρα (vids)

Ο ΠΟΤ Ηρακλής έφτασε με άγχος στο 2-1 απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.

Τη 2η διαδοχική του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε τη Δευτέρα (09/01) ο ΠΟΤ Ηρακλής. Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα μέχρι το τελευταίο 10λεπτο, έφτασε στο 2-1 απέναντι στον Διαγόρα στο Καυτανζόγλειο και κέρδισε μία θέση στην κατάταξη.

 

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι των Κυανέρυθρων, έβγαλαν πολλές περισσότερες τελικές προσπάθειες (14-5) και αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι θα είχαν σημειώσει κι άλλα γκολ. Το 1-0 ήρθε από στατική φάση στο 34′. Από κόρνερ του Τομάς ο Άλεξιτς με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γαλάνη.

 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μανιώτη έπειτα από σουτ του Πανάγου και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 2-0. Από μπαλιά του Τομάς ο Γιουμπιτάνα έφτασε δεξιά εντός περιοχής, πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Τάτση και την έστειλε στην κλειστή γωνία του Γαλάνη.

Ο Διαγόρας που γνώρισε τη 2η ήττα του εκτός έδρας, είχε μία καλή στιγμή με τον Σταμένκοβιτς στο 22′. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν απειλητικός, αλλά προειδοποίησε στο 85′, οπότε από σέντρα του Βουργουντζή ο Μπούμπας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

 

Ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε χαλαρώσει και στο 89′ ο Μαγκάκης με πολύ ωραίο μακρινό σουτ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα της Ρόδου. Έδωσε με τον τρόπο αυτό νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά δεν είχε τον χρόνο να πάρει έστω τον βαθμό.

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 2-1

Σκόρερ: 34′ κεφ. Άλεξιτς, 48′ σουτ Γιουμπιτάνα – 89′ σουτ Μαγκάκης
Δοκάρι: 85′ Μπούμπας

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Πατράλης (87′ Σγουρής), Δόρης (60′ Σίλβα), Τότσκα (60′ Μελούνοβιτς), Τομάς (87′ Κουντουριώτης), Άλεξιτς, Γιουμπιτάνα (76′ Παπαστεριανός).

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Πάρης Ανδράλας): Γαλάνης, Καραμάνης, Μανιώτης, Πετράκης (53′ Βουργουντζής), Παπαϊωάννου (66′ Μπούμπας), Τσιαντούλας, Μαγκάκης, Παραστατίδης (66′ Μιχόπουλος), Τάτσης (60′ Γκρόζντανιτς), Σταμένκοβιτς, Αντεσίνα.

Διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Ζίρδας (Δράμας)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις