Στύλος: «Θέλουμε το 3 στα 3 και το Κύπελλο»

Την Δευτέρα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες της Πύδνας, οι οποίοι ήδη έχουν μπεί στην προετοιμασία της κυριακάτικης και προτελευταίας αναμέτρησης με τη Νίκη Βόλου στο Κίτρος.
Οι παίκτες του Αποστόλη Στύλου δείχνουν ευδιάθετοι μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε κι αυτό κάνει τον Κατερινιώτη τεχνικό να αισιοδοξεί στη συνέχεια τόσο για το παιχνίδι της Κυριακής,
όσο και για το επόμενο με τον Αχέροντα στο Καναλάκι, καθώς και τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου με τον Ιάλυσο στο Περιστέρι.
Ο Αποστόλης Στύλος μίλησε στο Pieriasport:

«Μετά το 3ήμερο ρεπό που δόθηκε λόγω των εορτών του Πάσχα, τα παιδιά γύρισαν σε πολύ καλή κατάσταση και με «γεμάτες» τις «μπαταρίες» τους. Αυτό καταδεικνύει η διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό.

Έχουμε μπεί ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και είμαι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζω μόνο δυο προβλήματα, αυτά των τραυματιών τον τελευταίο καιρό Ταταρίδη και Τσιούνη.

Η διάθεση την οποία επιδεικνύουν οι παίκτες μου, μου δίνει το δικαίωμα να πώ ότι θα πετύχουμε 3 νίκες στα τελευταία 3 παιχνίδια που απέμειναν για το τέλος της φετινής περιόδου.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και η κατάκτηση του τροπαίου αλλά υπάρχει η ωριμότητα να δούμε με την ανάλογη σοβαρότητα τα 2 επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος τα οποία θα μας βοηθήσουν να μείνουμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι το μεγάλο αυτό για τον σύλλογο παιχνίδι!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις