Πήρε Λούκιτς ο Διαγόρας

Την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Βίκτορ Λούκιτς, ανακοίνωσε ο Διαγόρας.

Αναλυτικά:

«Μεταγραφή απο το πάνω ράφι για τον Διαγόρα! Ο Διαγόρας πραγματοποίησε την τέταρτη του μεταγραφή αυτή την περίοδο “ψωνίζοντας” απο το πάνω Σέρβικο ποδοσφαιρικό ράφι. Πιο συγκεκριμένα ο γηραιός εκανε δικό του τον 22χρονο Viktor Lukic ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο νεαρός επιθετικός ,ηταν μήλο της έριδος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ενώ διεκδικήθηκε κι από άλλες ομάδες της Βορείου Ελλάδας, κύρια λόγω των ικανοτήτων του και του νεαρού της ηλικίας του. Ο 22χρονος φόρ (6-10-2020) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Partizan V. κι απο κεί μεταπήδησε στην Brodarac παίζοντας στην U-17 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019. Απο κεί τον απέκτησε η Cukaricki .Εκεί έμεινε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2020, και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Radnik απ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.

Σημειωτέον πως ο Λούκιτς εχει αγωνισθει και στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του. Εχει 6 συμμρτοχές στην U-19 της Σερβίας, 3 συμμετοχές στην U-21,ενω εχει και μια συμμετοχή στην Β ομάδα της Εθνικής Σερβίας. Ο Λούκιτς τα βρήκε σε όλα με τον Διαγόρα και παρουσία του προέδρου Μιχάλη Σταθόπουλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις