Βόλος-Παναθηναϊκός σήμερα για το Κύπελλο με το… μυαλό στο πρωτάθλημα

Τον Παναθηναϊκό υποδέχεται σήμερα στις 4.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο ο Βόλος (Cosmote Sport 1), στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι είχαν κερδίσει με 3-0 στη Λεωφόρο και βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, δεν θα έχει και σήμερα στη διάθεσή του τον τραυματία Τάσο Τσοκάνη, με τον αρχηγό να κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό εντός έδρας (28/1). Εκτός έμειναν και οι Αντονί Νοκέρ, Χαβιέ Ματίγια και Βίκτορ Φερνάντες, με τους δύο τελευταίους να μην βρίσκονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Δεν αποκλείεται ο Βολιώτης τεχνικός να προφυλάξει κάποιους παίκτες, ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ιωνικό την προσεχή Δευτέρα 16/1 στη Νίκαια. Σ’ ένα ματς στο οποίο οι «κυανέρυθροι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, γιατί βλέπουν τον Ατρόμητο, που βρίσκεται στην 7η θέση, να τους έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς.

Σίγουρα θα δούμε και σήμερα τους Έντσο Γκάγκι και Μίκαελ Τσιρίνος να αγωνίζονται, όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς χρειάζεται να βρουν ρυθμό με τη νέα τους ομάδα. Πιθανότατα τερματοφύλακας θα είναι ο Κότνικ, όπως συμβαίνει στα ματς Κυπέλλου, ενώ και ο Καρτάλης αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα.

Στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Κλέιμαν, Κότνικ, Άλχο, Τάχατος, Σιέλης, Εσκοβάλ, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Ουές, Μεταξάς, Μπαριέντος, Τσελεμπάκης, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος, Γκάγκι, Οζέγκοβιτς, Κούτσιας.

Ο Παναθηναϊκός
Με απουσίες και νεαρούς παίκτες βρίσκεται από χθες το απόγευμα η αποστολή του Παναθηναϊκού στην πόλη μας, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Βόλο.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάγκνουσον και Χουάνκαρ, ενώ στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπερν, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσοκάι, Κουρμπέλης, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.

“Σφυρίζει” ο Αγγελάκης
O Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣΘ Μακεδονίας ορίστηκε να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του Βόλου με τον Παναθηναϊκό. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Σινοράκης (ΕΠΣ Χανίων) και Δημήτρης Βεργέτης (ΕΠΣ Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Ζαμπαλάς από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Στο VAR θα είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος από τη Μακεδονίας και AVAR ο Θεόφιλος Μωυσιάδης από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Τα εισιτήρια του αγώνα
H ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει ότι συνεχίζεται και σήμερα η πώληση των εισιτηρίων για τον σημερινό αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός για το κύπελλο Ελλάδος.
Η διάθεση των εισιτήριων θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό στάδιο από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ. Τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου δεν θα λειτουργήσουν.

Η “πράσινη” ΠΑΕ έχει πάρει εισιτήρια για τη σημερινή αναμέτρηση. Τα εισιτήρια διατίθενται αποκλειστικά και σήμερα από το σύνδεσμο της Θύρας 13 Βόλου.
Για τον αγώνα Βόλος-Παναθηναϊκός οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής: Θύρα VIP: 50 ευρώ. Όλες οι υπόλοιπες θύρες: 20 ευρώ
Η είσοδος των φιλάθλων για τη Θύρα των VIP θα γίνεται από την κεντρική πύλη του Πανθεσσαλικού σταδίου και την είσοδο των VIP. Η είσοδος των φιλάθλων για όλες τις υπόλοιπες θύρες θα γίνεται από τη 2η Πεζογέφυρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις