“Σκανάρει” την αγορά για παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας με τρεις παίκτες. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται πάση θυσία έναν σέντερ φορ, ενώ γίνονται κινήσεις για την απόκτηση επιθετικού μέσου και κεντρικού αμυντικού.

Στον Ολυμπιακό για τη θέση του επιτελικού μέσου, αλλά και του φορ εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών, αν δεν ευδοκιμήσουν κάποιες περιπτώσεις Ελλήνων παικτών. Το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων» εξετάζει λίστα με ξένους παίκτες, συλλέγει πληροφορίες και ανάλογα θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις. Όλα αυτά σε συνάρτηση με το οικονομικό, με τη διοίκηση του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται να κάνει υπέρβαση.

Είναι γεγονός, πως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη, από τη στιγμή που οι καλοί παίκτες αγωνίζονται σε ομάδες και δεν είναι ελεύθεροι.

Θα πρέπει, επίσης, να τονίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αποκτήσει ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2. Κι αυτό, καθώς θα πρέπει να περάσει ένας μήνας για να έχουν αυτοί οι παίκτες δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Στον Ολυμπιακό θέλουν οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα να είναι έτοιμοι να αγωνιστούν άμεσα, από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Πάντως σήμερα το αργότερο αύριο Πέμπτη, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της ομάδας, με την απόκτηση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών και με στόχο να είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Δωτιέα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις