Δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα ο Βάτσιος – Σκέψεις για ξένους διαιτητές στη Super League 2!

Επικοινωνία Μπένετ – Βάτσιου για όσα έλαβαν χώρα, αλλά δεν γράφτηκαν στο Φύλλο Αγώνα, στο Ολυμπιακός Β’ – Κηφισιά.

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Κηφισιά δεν τελείωσε ποτέ! Οι ερυθρόλευκοι μετά από διακοπή μιας ώρας περίπου, αποχώρησαν. Αιτία η κόκκινη κάρτα που έδειξε ο Βάτσιος στον Κωστή.

Ο ρέφερι έμεινε μια ώρα στα αποδυτήρια, μέχρι να βγει ξανά στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά στο Φύλλο αγώνα αν συνέβη κάτι κατά την παραμονή της διαιτητικής ομάδας εκεί!

Ο Βάτσιος επέλεξε προφανώς να μην γράψει, αλλά ενημέρωσε τον Μπένετ για όσα συνέβησαν στου Ρέντη. Με κάθε λεπτομέρεια μαθαίνω.

 

Ο ίδιος μιλώντας τόσο με τον Βάτσιο όσο και με τους συνεργάτες του, τόνισε οτι θα στηρίξει τον διαιτητή από την Δ. Αττική, δεν θα τον ορίσει ξανά σε παιχνίδι του Ολυμπιακού και θα τον επαναφέρει άμεσα.

Το συγκεκριμένο γήπεδο προβληματίζει τον επικεφαλής της Επιτροπής, ο οποίος πλέον εξετάζει το ενδεχόμενο να φέρει και ξένους διαιτητές για ορισμένα high risk παιχνίδια της Super League 2.

Το τι ακριβώς συνέβη το διάστημα που η διαιτητική ομάδα ήταν στα αποδυτήρια, το γνωρίζουν οι ρέφερι η ΚΕΔ και ο Μπαλτάκος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επίσης ενημερώθηκε για όλα. Και όχι μόνο. Πλέον το θέμα έχει απλώσει πολύ. Χωρίς όμως να μπορεί να επιβεβαιωθεί τίποτα αφού στο φύλλο αγώνα το «ουδεμία άλλη παρατήρηση» δεν αφήνει πολλά περιθώρια!

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις