Και νέα “καμπάνα” 31.000 ευρώ στον Απόλλωνα Λάρισας

Μοιράσου το άρθρο

Μετά τα 40.000 ευρώ από την ΕΕΑ το Διαιτητικό Δικαστήριο επέβαλε νέα καμπάνα στον Απόλλωνα Λάρισας.

Το ποσό των 31.107 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Απόλλων Λάρισας στον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Αστρά, διαφορετικά θα έχει αφαίρεση τριών βαθμών.

Αναλυτικά:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ελευθερίου Αστρά.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, του συνολικού ποσού των 31.107,95 ευρώ, πλέον του ποσού των 300 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 456/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ιωάννη Μαύρου.
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή, του συνολικού ποσού των 1.863,79 ευρώ, πλέον του ποσού των 200 ευρώ για δικαστική δαπάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθ. 467/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο, την ποινή της αφαίρεσης των 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις