Η ακαδημία του Ρήγα Φεραίου πάει Κατερίνη!

Οι νεαροί αθλητές της ακαδημίας του ΑΣ Ρήγας Φεραίος θα αναμετρηθούν το ερχόμενο Σάββατο με αντίστοιχα ηλικιακά γκρουπ άλλων ομάδων σε ποδοσφαιρικό τουρνουά, που διοργανώνει το σωματείο Σβορωνός στην Κατερίνη. Συγκεκριμένα, το τμήμα 2001 – 2002 του βελεστινιώτικου συλλόγου θα αντιμετωπίσει τους Σβορωνό, Μακρύγιαλο και Δίον, ενώ εκείνο του 2003 – 2004 – 2005 τις ομάδες Σβορωνός, Κεραμίδι, Ατρόμητος Κατερίνης και Πιερίδες Μούσες.

Η αναχώρηση του Ρήγα Φεραίου με προορισμό την Κατερίνη είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (7/5/2016, 07:30) από τα προπύλαια του δημοτικού σταδίου Βελεστίνου. Όσοι γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τα παιδιά τους και να στηρίξουν την προσπάθεια τους, θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν μία από τις διαθέσιμες θέσεις του λεωφορείου της ομάδας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με την εκδρομή των «κυανόλευκων» στην πρωτεύουσα του νομού Πιερίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας του Ρήγα Φεραίου, κ. Βασίλειο Κουμανίδη, στο τηλέφωνο 6946683437.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις