Βολές της Original 21 για τα χημικά και τον θάνατο του φίλου της ΑΕΚ!

Ανακοίνωση με αιχμές για την άκριτη χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στην OPAP Arena από τον κορυφαίο σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή της η Original 21 αναφέρεται στην απώλεια των δύο φίλων της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Οι δύο αδερφοί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο γήπεδο μας. Είναι πολύ λεπτό το θέμα και θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα γραφόμενά μας. Δεν είμαστε ειδικοί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την αιτία θανάτου των αδερφών μας. Και αν ο Γιώργος ΜΑΣ ίσως δεν άντεξε από την ένταση του αγώνα, από το άγχος, από την αγωνία για την νίκη, δεν μπορούμε σίγουρα να πούμε το ίδιο και για τον Νίκο ΜΑΣ, ο οποίος έφυγε μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού σε ένα γήπεδο που πνίγηκε στα χημικά. Σε έναν περιβάλλοντα χώρο που βλέπαμε γυναίκες λιπόθυμες να τις μεταφέρουν προσπαθώντας να βρούνε μια γωνία φρέσκου αέρα, που βλέπαμε παιδιά να τους έχει κοπεί η ανάσα σπαράζοντας απο το κλάμα με το κασκόλ της ΑΕΚ στο στόμα και όχι στον λαιμό. Σε ένα γήπεδο που οι γνωστοί τσάμπα μάγκες κρυμμένοι πίσω από τα κράνη και τις στολές τους, ζωσμένοι με πολεμοφόδια εξαντλούν όλο τους το αντριλίκι σε οικογένειες και γυναικόπαιδα».

«Τα γεγονότα που συνέβησαν από την μεριά τους μόνο ντροπή προκαλούν και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γιγαντώνουν τη λαϊκή οργή που κάποια στιγμή σε ρόλο αμυνόμενου θα εκραγεί και θα ξεσπάσει και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών τότε τα δάκρυα δεν θα είναι από τα δακρυγόνα….», σημειώνει ακόμη η Original 21.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Με βαθύ το αίσθημα της θλίψης η οικογένεια της ORIGINAL 21 σύσσωμη αποχαιρετά τον Γιώργο Σταυρινό και τον Νίκο Καζαντζόγλου και μεταφέρει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Οι δύο αδερφοί μας άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο γήπεδο μας. Είναι πολύ λεπτό το θέμα και θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα γραφόμενά μας. Δεν είμαστε ειδικοί και δεν μπορούμε να μιλήσουμε για την αιτία θανάτου των αδερφών μας. Και αν ο Γιώργος ΜΑΣ ίσως δεν άντεξε από την ένταση του αγώνα, από το άγχος, από την αγωνία για την νίκη, δεν μπορούμε σίγουρα να πούμε το ίδιο και για τον Νίκο ΜΑΣ, ο οποίος έφυγε μια ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού σε ένα γήπεδο που πνίγηκε στα χημικά. Σε έναν περιβάλλοντα χώρο που βλέπαμε γυναίκες λιπόθυμες να τις μεταφέρουν προσπαθώντας να βρούνε μια γωνία φρέσκου αέρα, που βλέπαμε παιδιά να τους έχει κοπεί η ανάσα σπαράζοντας απο το κλάμα με το κασκόλ της ΑΕΚ στο στόμα και όχι στον λαιμό. Σε ένα γήπεδο που οι γνωστοί τσάμπα μάγκες κρυμμένοι πίσω από τα κράνη και τις στολές τους, ζωσμένοι με πολεμοφόδια εξαντλούν όλο τους το αντριλίκι σε οικογένειες και γυναικόπαιδα.

Τα γεγονότα που συνέβησαν από την μεριά τους στον αγώνα με το βάζελο, μόνο ντροπή προκαλούν και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να γιγαντώνουν τη λαϊκή οργή που κάποια στιγμή σε ρόλο αμυνόμενου θα εκραγεί και θα ξεσπάσει και χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών τότε τα δάκρυα δεν θα είναι από τα δακρυγόνα….

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο το λαό της ΑΕΚ που δίνει και την ψυχή του στα ματς της ομάδας μας για να πετύχουμε όλοι μαζί αυτό που αξίζει η αρμάδα του Αλμέιδα. Το νταμπλ. Παράλληλα όμως, επειδή έρχονται δύσκολοι αγώνες και επειδή ως γνωστών είμαστε μόνοι μας εναντίων όλων, θέλουμε να εφιστήσουμε την προσοχή στον κόσμο μας, ώστε να μπει μπροστά ως προστάτης της ομάδας, να την προστατέψει από υπερβολικές εκδηλώσεις και οτιδήποτε μπορεί να επιφέρει τιμωρία, διότι οι…άλλοι και τα παραρτήματα τους φοβούμενοι τη Νέα Φιλαδέλφεια και την ήττα, είτε από την υπόγα, είτε από τη Δεκελείας, θα κάνουν τα πάντα για μια άδεια Αγία Σοφία, ή όπως συνηθίζουν σε όλα τα αθλήματα μπορεί να πάρουν την ομάδα και να φύγουν. Και εμείς δεν θα το θέλαμε καθόλου αυτό, αφού θα μας στερήσει την ηδονή να τους ξεφτιλίσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Και εμείς να είμαστε παρών!

ΥΓ1 Τον απεριόριστο σεβασμό μας στους διασώστες, όχι μόνο για την κίνηση με τα λουλούδια στις θέσεις των αδερφών μας, αλλά κυρίως για την προσπάθεια που κατέβαλαν με όλο τους το “είναι” για να τους κρατήσουν στην ζωή

ΥΓ2 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ ΠΑΡΩΝ, ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΑΡΩΝ.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις