Δύο κρίσιμα εκτός έδρας παιχνίδια περιμένουν τον Βόλο

Δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια καλείται να δώσει ο Βόλος, με το πρόγραμμα να συνεχίζει να είναι απαιτητικό για τους «κυανέρυθρους». Την προσεχή Δευτέρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό στη Νίκαια, με τους γηπεδούχους που είναι ουραγοί του πρωταθλήματος να «καίγονται» για βαθμούς, ενώ το Σάββατο 21/1 θα παίξει με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του τραυματία Τάσου Τσοκάνη, ενώ πανέτοιμος είναι πλέον ο Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, ο οποίος επέστρεψε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο προπονητής του Βόλου έδωσε «ανάσες» στους Ντέλετιτς και Μπαριέντος, οι οποίοι έπαιξαν στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ Γκάγκι και Τσιρίνος πήραν άλλο ένα παιχνίδι στα πόδια τους παίζοντας από την αρχή με τη νέα τους ομάδα.

Στον Βόλο γνωρίζουν πολύ καλά πως για να έρθει η νίκη στο παιχνίδι με τον Ιωνικό θα πρέπει η ομάδα να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, πράγμα που έχει να το κάνει από τον περασμένο Νοέμβριο (10/11), όταν είχε νικήσει στο Πανθεσσαλικό με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα, με δύο γκολ του Οζέγκοβιτς. Έκτοτε οι «κυανέρυθροι» έχουν… σιγήσει στην επίθεση για επτά επίσημα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να χάσουν έδαφος στη βαθμολογία και να βλέπουν τον Ατρόμητο, που βρίσκεται στην 7η θέση, να τους έχει πλησιάσει στους τέσσερις βαθμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις